Horoscopul zilei de 12 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur, chiar dacă o astfel de acțiune este ”riscantă” din punct de vedere afectiv. Evenimentele acestei zile te vor intriga peste măsură. Vei fi irascibilă și dezorientată, iar seara o vei petrece odihnindu-te.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității te dezavantajează în plan profesional. Deși este importat să spui lucrurilor pe nume, este importantă și maniera în care reușești să faci acest lucru. Ești o persoană ”magnetică” în plan social.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Astrele pare că își ”revarsă” toată energia asupra zodiei tale. Tot ceea ce resimți tu este nevoia de a te face remarcată la birou, cu orice preț. Nu știi care este sursa agitației care te înconjoară. Cu toate astea, o să reușești să duci la îndeplinire toate planurile pe care le ai stabilite.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Nimeni nu îți va da niciodată înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te iubești cu adevărat, să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul. Chiar dacă uneori pari o fire mai rece, apreciezi cu adevărat legătura emoționala pe care o ai cu cei dragi. Cariera devine prioritatea ta în perioada care urmează.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Este nevoie de timp și dăruire propriei persoanei pentru a reuși să ”te vindeci”. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal. Anxietatea pe care o trăiești în anumite contexte are rol salvator pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Lumea din jurul tău pare explozivă și exuberantă. Îți dorești să te implici în tot felul de activități sociale pentru a scăpa de rutina apăsătoare în care trăiești în plan profesional, dar nicio inițiativă nu pare să fie pe placul tău. Ești fascinată doar de realizările altora.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Indiferent de cât de conștientă ești de anumite aspecte ale personalității tale, tu continui să rămâi blocată într-o serie de prejudecăți. Atunci când îți dorești succes și apreciere, și compromisurile sunt necesare. Este evident faptul că tu nu ești pregătită să le faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Marte dă astăzi un imbold celor mai ascunse emoții pe care le nutrești pentru persoana de lângă tine. Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Aștepți confirmarea și aprecierea celorlați în plan profesional, dar asta nu îți definește acțiunile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Chiar dacă trecutul tău este unul tumultos, reușești să integrezi în viața actuală experiențele trăite. Procesul terapeutic în care te afli te ajută mult în acest sens. Atunci când vine vorba de interacțiunile pe care le ai cu cei din jur, devii mai precaută și nu mai vorbești ca altădată despre planurile tale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 decembrie 2021

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Loialitatea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal.
Articole astro