Horoscopul zilei de 12 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Atunci când simți că pierzi cu totul controlul asupra propriei vieți, o discuție sinceră cu o persoană de încredere poare să te ”stabilizeze”. Legătura pe care o ai cu partenerul devine din ce în ce mai superficială. Poate este vorba de comunicarea deficitară dintre voi sau pur și simplu este un impas peste care trebuie să treceți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Pentru această zi de weekend, energia primită de la Saturn va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi și mai multă antipatie din partea anumitor persoane.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Astăzi nu îți dorești companie în plan social. Regăsești momentele cu sine a fi mult mai pe placul tău, iar nevoia de intimitate îți este respectată de cei dragi. Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată ce lucrurile vor lua forma la care visezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală, iar satisfacția pe care o trăiești este de neprețuit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 decembrie 2020

”Negura” emoțională în care te afunzi începe să îți controleze întreaga viață. Speri că zilele de vacanță de care vei avea parte îți vor oferi punctele de reper de care ai nevoie pentru a face tot ceea ți-ai propus în plan profesional, dar și personal.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Sunt persoane care chiar nu sunt interesate de explicațiile pe care le oferi. Firea ta ignorantă îi îndepărtează pe cei dragi și te face să ai mustrări de conștiință în raport cu deciziile pe care le iei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Toate întâmplările de astăzi vor avea pentru tine o încărcătură sentimentală foarte mare. Indiferent de poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou, consideri că respectul este de nelipsit pentru o relație profesională autentică.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Este de la sine înțeles că orice relație în care ești implicată, indiferent că este vorba de cele de prietenie, profesionale sau romantice, trece prin anumite etape. Pentru a simți o cursivitate în raport cu ele este important ”să le dai voie” să se dezvolte în propriul ritm, fără a forța nimic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Este nevoie de timp și dăruire propriei persoanei pentru a reuși să ”te vindeci”. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal. Anxietatea pe care o trăiești în anumite contexte are rol salvator pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Trebuie să îți definești propriile trăiri pentru a nu mai fi pusă în situația de a face compromisuri în defavoarea ta. Deși dificultatea de a comunica cu anumite persoane este mereu resimțită la nivel somatic, sunt multe momente când pur și simplu nu reușești să stopezi modul în care acționezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Cu toate astea, partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur. Ajungi să fii rănită din nou. Conflictele pe care le ai cu o persoană la care ții ajung să îți schimbe total starea de spirit.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 decembrie 2020

Toate figurile autoritare cu care interacționezi astăzi te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Deși susținerea pe care o ai din partea persoanei iubite nu poate fi contestată, tot mai ai lucruri pe care nu te poți abține să nu i le reproșezi.
Articole astro