Horoscopul zilei de 12 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 decembrie 2018

În această perioadă o să ai parte de multe momente stresante. Lucrezi activ la o strategie care să te ajute să nu te mai lași atât de afectată de părerile pe care le au cei din jur. Deciziile pe care le iei tind să fie mai mult raționale. Alegi să nu pui prea mult accent pe ceea ce simți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 decembrie 2018

Atitudinea ta pe parcursul acestei zile tinde să fie tot mai puțin ambiguă pentru cei din jur. Relațiile emoționale pe care le ai încep să prindă contur. La birou nu te aștepți să îți fie apreciate inițiativele. Știi prea bine că mediul în care lucrezi este unul ostil.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 decembrie 2018

Statornicia poate face diferența atunci când te confrunți cu situații tensionate. Starea de sănătate nu este deloc favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile din acest punct de vedere, însă reușești să rămâi la fel de dedicată atunci când vine vorba de familie sau carieră.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 decembrie 2018

În plan personal, din păcate, recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care reapare între tine și partener o dată la o perioadă de timp. Nu reușești să îți dai seama de ce se întâmplă acest lucru. Deși poate nu arăți întotdeauna acest lucru, crezi într-un viitor împreună.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 decembrie 2018

Consideri că nu ai abilitatea necesară de a pune limite emoționale clare în raport cu anumite persoane. Modul în care îți manageriezi propriile emoții nu este compatibil cu ideea respectului de sine. De cele mai multe ori, te lași călcată în picioare sau iei decizii în detrimentul propriului echilibru interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 decembrie 2018

Evenimentele acestei zile te vor intriga peste măsură. Vei fi irascibilă și dezorientată. Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine și te ghidează în viață. Chiar dacă ești o persoană descurcăreață, sunt situații în care nu reușești să găsești în timp record rezolvarea propriilor probleme.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 decembrie 2018

Pentru această zi de miercuri, energia primită de la Saturn va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia personală să treacă prin schimbări pozitive. Climatul profesional actual te îndeamnă să ai mai mult curaj și să îți asumi riscuri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 decembrie 2018

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și să fii mai puțin agresivă. Chiar dacă pe moment este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta, această tactică te poate ajuta să te detensionezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 decembrie 2018

Fluctuațiile financiare de care ai parte te scot din zona de confort. Nu reușești să îți organizezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute pe deplin. În această zi există posibilitatea să ai parte de un nou început în plan profesional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 decembrie 2018

Astăzi vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori. Pentru tine acesta este cel mai important cadou în această perioadă. Ai nevoie de o astfel de confirmare socială.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 decembrie 2018

Regăsirea interioară asupra căreia te axezi de o bună perioadă de timp te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți. Persoanele dragi apreciază modul în care reușești să îți accesezi resursele interioare, mai ales atunci când le dăruiești și lor timp și afecțiune.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 decembrie 2018

Simți cum nivelul tău de energie începe să scadă. Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice, chiar dacă ai o viață destul de echilibrată. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți, în special atunci când vine vorba de partenerul de viață.
Articole astro