Horoscopul zilei de 12 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 august 2022

Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamagită ca în trecut, este important să fii rațională în alegeri. Astăzi te concentrezi asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc în viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 august 2022

Maniera neconvențională în care alegi să faci lucrurile îți este întru totul caracteristică. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 august 2022

Chiar dacă te simți plină de energie la sfârșitul acestei săptămâni, este important să iei lucrurile cu calm. Nu ”arunca” prea multe ipoteze pe care nu le poți argumenta! În ceea ce privește viața personală, încearcă să îi oferi persoanei iubite posibilitatea de a-și explica alegerile.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 august 2022

Ai grijă la evenimentele care au loc în viaţa ta pe parcursul acestei zile! Este posibil să fii luată prin surprindere de presupuşii prieteni pe care îi ai. Chiar dacă tu investești mult din punct de vedere sentimental în relații, acest lucru nu îți garantează aceiași încredere sau dedicare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 august 2022

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Nimeni nu îți va da niciodată înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te iubești cu adevărat, să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 august 2022

Renunțarea la a mai fi credulă va face diferența atunci când va fi nevoie să faci alegeri bazate doar pe sentimente. Ziua aceasta de vineri a preluat cele trei ceasuri rele. Ceea ce trăiești astăzi te pregătește emoțional pentru ziua de mâine. Ai încredere în ceea ce va urma!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 august 2022

”Contrabalansarea” anumitor decizii îți oferă șansa de a face alegeri înțelepte. Încearcă să nu mai rămâi ancorată în relații. Visurile tale au uneori un iz de profeție, chiar dacă sună exagerat o astfel de descriere. Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi pe parcursul acestei zile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 august 2022

Viața amoroasă începe să se schimbe într-un mod complet neașteptat. Simți că nu ești pregatită în totalitate pentru ceea ce va veni. Astăzi ți se rezervă surprize în dragoste. Întâmplările de care ai parte au potențial erotic și te lași condusă de ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 august 2022

Trimiți constant mesaje către Univers în raport cu obiectivele pe care le ai, dar nu ai capacitatea necesară de a le susține prin acțuni. Ești delăsătoare și de multe ori te lași doborâtă de tot felul de obstacole pe care doar mintea ta le creează. O discuție despre propriile blocaje cu o persoană de referință pentru tine te poate ajuta în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 august 2022

Firea ta curioasă poate să îi deranjeze pe cei din jur, iar schimbul de replici pe care îl vei avea în mai multe contexte, va susține această stare de fapt. Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să o faci pentru ca gestul tău să nu fie interpretat ca fiind intrusiv.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 august 2022

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 august 2022

Mândria propriei personalități de multe ori nu te lasă să îți expui vulnerabilitățile. Această zi aduce în prim plan nevoia de a face o schimbare radicală în ceea ce privește modul în care te alimentezi. Totul ia o amploare de nebănuit, ajungând chiar și la nutriționist.
Articole astro