Horoscopul zilei de 12 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 august 2021

Te joci cu mințile celor din jur. Dai întotdeauna de înțeles că tu deții controlul asupra situației. Egoismul care te antrenează în aceste acțiuni este definitoriu pentru tine. Deși îți dorești să oferi lumii o imagine cât mai autentică despre tine ca persoană, ca mamă, ca femeie, nu reușești decât să țeși multe intrigi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 august 2021

Te afli într-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Trebuie să faci alegeri la orice pas, iar acest fapt te ține antrenată în tot felul de emoții care nu îți oferă sub nicio formă confort emoțional. Persoana iubită te poate ajuta să faci față agitației pe care o resimți în aceste zile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 august 2021

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 august 2021

Firea ta duală se va afla în plină activitate astăzi. La birou ești pusă în postura de a alege ce proiect îți dorești să coordonezi. De cele mai multe ori reuşeşti să faci faţă presiunilor impuse de un asemenea context, dar astăzi parcă nu ai toate resursele la tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 august 2021

Ești destul de tristă pentru că cei dragi nu sunt niciodată interesați să afle care este starea ta de spirit. De cele mai multe ori nu ești pregătită pentru ”surprizele” vieții și întârzierea cu care reacționezi te face să fii vulnerabilă în fața celor din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 august 2021

Este bine să fii o fire ambițioasă, dar nu este oare posibil să fi trecut de anumite limite? Evaluează-ți munca cu un ochi critic și încearcă să evidențiezi punctele forte și cele mai puțin forte. Ai nevoie de noi perspective pentru a ajunge să fii în contact cu propriile nevoi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 august 2021

Este nevoie de timp și dăruire propriei persoanei pentru a reuși să ”te vindeci”. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal. Anxietatea pe care o trăiești în anumite contexte are rol salvator pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 august 2021

Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul. Persoanele cu care interacționezi astăzi te iau prin suprindere cu jovialitatea pe care o manifestă în raport cu tine. Nu rezonezi cu un astfel de comportament.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 august 2021

Firea ta curioasă poate să îi deranjeze pe cei din jur, iar schimbul de replici pe care îl vei avea în mai multe contexte, va susține această stare de fapt. Chiar dacă îți dorești să afli lucruri, trebuie să știi cum să o faci pentru ca gestul tău să nu fie interpretat ca fiind intrusiv.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 august 2021

Îți este teamă la orice pas de consecințele propriilor acțiuni. Această teamă nefondată te privează de experiențe interesante și care te-ar ajuta în dezvoltarea personală. Seara acestei zile este dedicată lecturii. Această activitate te ajută mereu să te relaxezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 august 2021

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Acesta poate fi un punct de reper asupra căruia să reflectezi. În această perioadă ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 august 2021

Ai mari probleme la capitolul decizional. Îți este dificil să analizezi lucrurile în ansamblul lor și te concentrezi pe detalii care nu au nicio importanță. De cele mai multe este bine să lași deoparte orgoliul și să pui pe primul loc sentimentele pe care le ai pentru anumite persoane.  
Articole astro