Horoscopul zilei de 12 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 august 2020

Totul pentru tine se bazează pe oportunism, intenții rele și relații pline de interes. Nu ai deloc încredere în cei din jur și asta face din tine o persoană extrem de duală. Modul în care alegi să vorbești despre propriile sentimente te ajută să desecoperi ”nuanțe noi” despre propriile limite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 august 2020

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Loialitatea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 august 2020

Inspirația îți conduce acțiunile. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care te inspiră să faci alegerile potrivite. Valorile morale pe care le ai sunt de neprețuit pentru tine. Ele te ghidează în tot ceea ce faci și cu precădere, în momentele de cotitură.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 august 2020

Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai reale. Ai parte de contexte sociale care îți oferă oportunități de dezvoltare pe care este important să le fructifici la maxim. Îți asculți intuiția în momentele cheie, dar asta nu înseamnă că nu este posibil să regreți unele decizii pe care le iei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 august 2020

Marte dă astăzi un ”imbold” celor mai ascunse emoții pe care le nutrești pentru persoana de lângă tine. Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur, chiar dacă o astfel de acțiune este ”riscantă” din punct de vedere afectiv.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 august 2020

Trimiți constant mesaje către Univers în raport cu obiectivele pe care le ai, dar nu ai capacitatea necesară de a le susține prin acțuni. Ești delăsătoare. Te lași doborâtă de tot felul de obstacole pe care doar mintea ta le creează. O discuție despre propriile blocaje cu o persoană de referință pentru tine te poate ajuta în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 august 2020

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi plină de exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 august 2020

Indiferent de cât de plină îți este agenda, nu te mai neglija pentru cei din jur. Jobul te presează foarte mult și responsabilitățile pe care le ai devin din ce în ce mai ample cu fiecare zi care trece, dar acest fapt de îndepărtează de sine. Ai grijă la modul cum vei alege să acționezi!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 august 2020

În plan personal recunoști din nou acea stare de agitație și neconcordanță care reapare între tine și partener. Nu reușești să îți dai seama de ce se întâmplă acest lucru. Deși poate nu arăți întotdeauna acest lucru, crezi cu tărie într-un viitor împreună.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 august 2020

Viața amoroasă începe să se schimbe într-un mod complet neașteptat. Simți că nu ești pregatită în totalitate pentru ceea ce va veni. Astăzi ți se rezervă surprize în dragoste. Întâmplările de care ai parte au potențial erotic și te lași condusă de ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 august 2020

Astăzi pot avea loc evenimente definitorii, mai ales în ceea ce priveşte viaţa profesională. Mijlocul acestei săptămâni aduce iluzii și confuzii în relația personală. Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 august 2020

Îți este teamă la orice pas de consecințele propriilor acțiuni. Această teamă nefondată te privează de experiențe interesante și care te-ar ajuta în dezvoltarea personală. Familia este pentru tine cu siguranță cea mai importantă sursă de împlinire.
Articole astro