Horoscopul zilei de 12 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 august 2019

Cauți întotdeauna să oferi celor din jur tot ceea ce ai mai bun, însă acest lucru se poate întoarce împotriva ta. Energia de care te lipsești este esențială pentru tine. Atunci când vine vorba de raportarea la tot ce înseamnă social, fără să îți dai seama de acest lucru, ieși mereu în evidență.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 august 2019

Astăzi nu vei reuși să te focusezi asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru armonia din viața ta. Partenerul va modifica fără să te anunțe planurile pe care le aveați stabilite pentru concediu, iar tu nu vei ezita să îți joci cât mai bine ”rolul de victimă” în raport cu acest context.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 august 2019

Trebuie să îți definești propriile trăiri pentru a nu mai fi pusă în situația de a face compromisuri în defavoarea ta. Deși dificultatea de a comunica cu anumite persoane este mereu resimțită la nivel somatic, sunt multe momente când pur și simplu nu reușești să stopezi modul în care acționezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 august 2019

Indiferent de context, argumentează-ți comportamentul! O atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Astăzi ai mari probleme la capitolul decizional. Îți este dificil să analizezi lucrurile în ansamblul lor și te pierzi în tot felul de presupoziții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 august 2019

Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Cu toate astea, partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur. Ajungi să fii rănită din nou. Conflictele pe care le ai cu o persoană la care ții ajung să îți schimbe total starea de spirit.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 august 2019

Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci. Te lași condusă de emoții și reușești să ”palpezi” lucrurile încredibile de care nu ai fost conștientă până în prezent, chiar dacă ele au fost mereu prezente în viața ta. Cariera te provoacă destul de mult în aceste zile, dar provocările de care ai parte îți sunt pe plac.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 august 2019

Toate figurile autoritare cu care interacționezi astăzi te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Deși susținerea pe care o ai din partea persoanei iubite nu poate fi contestată, tot mai ai lucruri pe care nu te poți abține să nu i le reproșezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 august 2019

Totul pentru tine se bazează pe oportunism, intenții rele și relații pline de interes. Nu ai deloc încredere în cei din jur și asta face din tine o persoană extrem de duală. Modul în care alegi să vorbești despre propriile sentimente te ajută să desecoperi ”nuanțe noi” despre propriile limite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 august 2019

Astăzi pot avea loc evenimente definitorii, mai ales în ceea ce priveşte viaţa profesională. Începutul acesta de săptămână aduce iluzii și confuzii în relația personală. Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 august 2019

Îți este teamă la orice pas de consecințele propriilor acțiuni. În fiecare moment de răscruce în care te vei afla, repetă-ți cu înverșunare și încredere dorința de a-ți îndeplini visuril, apoi acționează. Nu uita niciodată de ce ești capabilă să faci pentru a obține tot ceea ce îți dorești!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 august 2019

Se pare că reacțiile sau comportamentele celor din jur nu mai sunt un etalon pentru fericirea ta. Lucrezi din greu ca această stare interioară să nu te părasească. Ai mare nevoie de o astfel de ancoră emoțională. Această zi de luni se anunță a fi una ”furtunoasă” în plan profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 august 2019

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală, iar satisfacția pe care o trăiești este de neprețuit.
Articole astro