Horoscopul zilei de 12 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 august 2018

Firea ta duală se va afla în plină activitate pe parcursul întregii zile. Ești pusă mereu în postura de a alege. De cele mai multe ori reuşeşti să faci faţă presiunilor impuse de un asemenea stil de comportament, însă sunt momente în care te simţi răvăşită de complexitatea acestei poziţii ambigui.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 august 2018

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Loialitatea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 august 2018

Indiferent de poziția ierahică pe care o ai în raport cu anumiți colegi de la birou, consideri că respectul este de nelipsit pentru o relație profesională autentică. Chiar și în zilele de weekend te macină destul de mult dinamica relațiilor colegiale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 august 2018

Chiar dacă susții că ești sigură pe ceea ce îți dorești, unele întâmplări îți demonstrează contrariul. Din cauza ambiguității evenimentelor de care ai parte, astăzi vei fi irascibilă și dezorientată. Consideri că ai avea nevoie de o nouă provocare în plan profesional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 august 2018

Ești o fire perfecționistă. Tinzi mereu spre acest lucru. Eficiența de care dai dovadă în cadrul activității de la birou te ajută să te remarci în fața superiorilor. Se pare că aceasta este și motivația în spatele prezenței tale la birou în această zi de weekend. Îți dorești succes profesional, cu orice preț.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 august 2018

Cheia propriei fericiri este reprezentată de capacitatea de a lăsa lucrurile să treacă. Chiar dacă evenimentele de care ai parte este posibil să nu aducă în viața ta ceea ce ai nevoie, nu te mai blochezi emoțional pe astfel de contexte. De asemenea, alegi să te încrezi din nou în persoane care te-au dezamăgit.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 august 2018

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 august 2018

Chiar dacă în relația personală se ating tot mai des subiecte de discuție delicate, acestea te ajută să afli lucruri noi despre propria persoană. Niciodată nu ai refuzat să vorbești deschis despre emoțiile care te încearcă în anumite contexteVenus îți controlează întreaga viață la nivel energetic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 august 2018

Norocul și puterea de seducție sunt armele tale, indiferent de ceea ce îți dorești să ”cucerești”. Marte dă un imbold celor mai ascunse emoții pe care le nutrești pentru persoana de lângă tine. Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 august 2018

Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur. Ajungi să fii rănită din nou. Consideri că nu ai capacitatea de a pune limite emoționale clare în raport cu anumite persoane. Modul în care îți manageriezi propriile emoții nu este compatibil cu ideea respectului de sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 august 2018

În această perioadă totul se învârte în jurul relației personale. Relațiile de prietenie la birou sunt periculoase. Conflictele pe care le ai cu o persoană la care ții ajung să îți afecteze destul de mult motivația, iar obiectivele profesionale ”pălesc” în fața altor priorități.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 august 2018

În ceea ce privește viața personală, nu concepi ideea de ”jumătăți de măsură”. Cel de lângă tine ajunge să fie totul pentru tine. O astfel de iubirea acaparatoare poate fi și destul de periculoasă. Nu trebuie să ajungi să te indentifici întru totul cu cel de lângă tine.
Articole astro