Horoscopul zilei de 12 aprilie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur. Ajungi să fii rănită din nou. Consideri că nu ai capacitatea de a pune limite emoționale clare în raport cu anumite persoane. Modul în care îți manageriezi propriile emoții nu este compatibil cu ideea respectului de sine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Astăzi alegi în mod conștient să nu te lași afectată de judecățile celor din jur. Siguranța de sine recâștigată în ultima perioadă te ajută să îți menții intactă conștiința atunci când știi că vina nu îți aparține. Evită să mai ceri scuze tuturor!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Spui despre sine că ai ajuns la o maturitate incontestabilă din punct de vedere emoțional, dar sunt situații în care tot te simți singură și nesigură. Norocul, carisma, puterea de seducție sunt armele tale, indiferent de ceea ce îți dorești să ”cucerești”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 aprilie 2022

În circumstanțe normale, această zi ar trebui să fie una satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul resursele psihice. Ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a ieși la liman.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Atunci când vine vorba de relația personală, te simți constrânsă cu privire la anumite aspecte. Marte dă astăzi un imbold celor mai ascunse emoții pe care le nutrești pentru persoana de lângă tine. Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 aprilie 2022

A oferi celor din jur așteptări realiste în ceea ce te privește este ceva demn pentru construirea unei relații autentice. Dezorganizarea de care ai avut parte în ultima perioadă te-a ținut în loc în ceea ce privește cariera. În sfârșit reușești să îți organizezi agenda.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Astrele aduc multă energie constructivă în viața ta profesională. Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Firea capricioasă te va îndemna uneori să emiți judecăți de valoare cu privire la lucruri pe care nu le cunoști.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Simți cum nivelul tău de energie începe să scadă. Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice, chiar dacă ai o viață destul de echilibrată. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți, în special atunci când vine vorba de partenerul de viață.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Toate figurile autoritare din viaţa ta te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Loialitatea prietenilor te va pune pe picioare ori de câte ori vei simţi că vrei să renunţi. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ai de ce să îţi faci griji deoarece lucrurile se află pe făgaşul normal.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Experimentezi o stare emoțională haotică și intensă. Această zi de marți aduce cu sine începuturi interesante în plan profesional. Deși nu ești convinsă că o schimbare în acest plan al vieții ar fi potrivită în această perioadă, o să te lași dusă de val.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 aprilie 2022

Comunicarea energetică deficitară dintre planete se va resimți și în modul în care tu vei acționa. Te lași pradă sentimentelor amestecate și te îndepărtezi de propria realitate. Secretele pe care le păstrezi pentru sine îți schimbă cu totul dispoziția emoțională. Ai grijă ce faci cu ele!
Articole astro
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play