Horoscopul zilei de 12 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Prietenii sunt îngrijorați în legătură cu starea ta de spirit.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Astăzi îți proclami destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei din jur nu se simt confortabili în raport cu acest subiect delicat și au tendința să te evite. O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizare psihică.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Astăzi vei trece prin mai multe etape importante pentru tine. Se pare că toate vor avea o încărcătura sentimentală considerabilă pentru tine deoarece te epuizează psihic. Meditezi mult asupra propriilor trăiri și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Viața ta a căpătat un nou sens, iar această trăire te copleșește.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Totul pentru tine se bazează pe oportunism, intenții rele și relații pline de interes. Nu ai deloc încredere în cei din jur și asta face din tine o persoană extrem de duală. Modul în care alegi să vorbești despre propriile sentimente te ajută să desecoperi ”nuanțe noi” despre propriile limite.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală, iar satisfacția pe care o trăiești este de neprețuit.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Firea ta duală se va afla în plină activitate pe parcursul întregii zile. De cele mai multe ori reuşeşti să faci faţă presiunilor impuse de un asemenea stil de comportament, dar astăzi vei ceda. Ești mult prea obosită din punct de vedere psihic și îți este dificil să maschezi orice emoție pe care o trăiești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Sunt persoane care chiar nu sunt interesate de explicațiile pe care le oferi. Firea ta ignorantă îi îndepărtează pe cei dragi și te face să ai mustrări de conștiință în raport cu deciziile pe care le iei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Venus, gardianul oficial al bunăstării tale emoționale, pulsează puternic astăzi în relația personală. Comunicarea cu partenerul devine mai fluidă, iar tu reușești să te expui cu toate vulnerabilitățile care îți alcătuiesc universul interior. Nimic nu este mai reconfortant decât sentimentul că ești acceptată exact așa cum ești!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Acesta poate fi un punct de reper asupra căruia să reflectezi. În această perioadă ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Îți dorești să răspunzi afirmativ oricărei cereri venite din partea celor din jur, dar această decizie înseamnă să te neglijezi în mod constant. Pentru a ajunge acolo unde îți dorești, și obiectivele tale au nevoie de determinare și dedicare din partea ta.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Ai mari probleme la capitolul decizional. Îți este dificil să analizezi lucrurile în ansamblul lor și te concentrezi pe detalii care nu au nicio importanță. De cele mai multe este bine să lași deoparte orgoliul și să pui pe primul loc sentimentele pe care le ai pentru anumite persoane.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 aprilie 2021

Siguranța de sine ”construită” în ultima perioadă ar trebuie să te ajute să îți menții intactă conștiința atunci când știi că vina nu îți aparține. Evită să mai ceri scuze tuturor! Se pare că viața te-a prins din nou pe picior greșit și din această cauză ești victima unui nou blocaj emoțional.
Articole astro