Horoscopul zilei de 12 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 aprilie 2019

Astăzi alegi în mod conștient să nu te lași afectată de judecățile celor din jur. Siguranța de sine căpătată în ultima perioadă te ajută să îți menții intactă conștiința atunci când știi că vina nu îți aparține. Nu te mai simți responsabilă pentru tot ceea ce nu poți controla!  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 aprilie 2019

Comunicarea energetică deficitară dintre planete se va resimți și în modul în care tu vei acționa. Te lași pradă sentimentelor amestecate și te îndepărtezi de propria realitate. Secretele pe care le păstrezi pentru sine îți schimbă cu totul dispoziția emoțională. Ai grijă ce faci cu ele!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 aprilie 2019

În disperarea cu care ”alergi” spre nevoile celor din jur, uiți cu totul de propria persoană. Această zi este despre tine. Ai parte de momente tensionate și dificil de integrat sau înțeles, iar toată atenția de care ești capabilă trebuie să fie îndreptată spre propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 aprilie 2019

Înainte de a accepta o invitație sau a promite că vei face un anumit lucru, verifică-ți agenda. Sunt destul de mult planuri pe care le stabilești spontan și de care uiți. O mai bună planificare te poate ajuta să petreci mai mult timp cu cei dragi. Simți nevoia să împărtășești reușitele profesionale cu persoanele de suflet.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 aprilie 2019

Ai tendința de a presupune tot felul de lucruri despre cei din jur și nu le permiți să își argumenteze alegerile. Atmosfera de la birou va fi una încărcată din moment ce toate deadline-urile de care ești direct responsabilă suferă modificări substanțiale pe ultima sută de metri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 aprilie 2019

A emite judecăți la adresa unor oameni este cea mai simplă metodă de a începe să comunici cu persoane pe care nu le cunoști. Cu toate astea, un astfel de comportament te poate plasa în contexte de viață conflictuale, iar imaginea ta socială îți va fi afectată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 aprilie 2019

Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar sub nicio formă nu te dezici de ele. În anumite contexte profesionale ai tendința să arăți cu degetul spre cel care greșește, iar acest comportament te discretizează în fața colegilor de echipă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 aprilie 2019

În ciuda bunei tale intenții, lucrurile sunt foarte ușor de interpretat într-un sens negativ. Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri. Astrele pulsează astăzi destul de mult în casa carierei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 aprilie 2019

Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare. Este evident faptul că diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 aprilie 2019

Planurile pe care le ai stabilite pentru această zi de vineri te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală, iar satisfacția pe care o trăiești este de neprețuit. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 aprilie 2019

Resimți într-un mod tot mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare. Atunci când vine vorba de viața intimă, tot ceea ce trăiești alături de partener în această perioadă îți readuce la viață toate simțurile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 aprilie 2019

Locul de muncă poate fi resimțit ca fiind mult mai puțin ostil odată ce îți permiți să vezi lucrurile din altă perspectivă. Chiar dacă uneori ceea ce facem nu ne împlinește întru totul, nu trebuie să ne adâncim în dezmăgirile pe care este normal să le trăim din când în când.
Articole astro