Horoscopul zilei de 12 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Predictibilitatea este ceva ce te caracterizează întru totul. Îți place foarte mult să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Asta nu înseamnă că regulile îți sunt întotdeauna pe plac. Sunt situații în care le consideri ineficiente sau chiar absurbde.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Venus îți controlează întreaga viață. Norocul, carisma, puterea de seducție sunt armele tale, indiferent de ceea ce îți dorești să ”cucerești”. Chiar dacă în relația personală se ating tot mai des subiecte de discuție delicate, acestea te ajută să afli lucruri noi despre propria persoană.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Venus și Marte dau un imbold celor mai ascunse emoții pe care le nutrești pentru persoana de lângă tine. Confortul afectiv pe care îl resimți este nou chiar și pentru tine. Partea vulnerabilă din tine se ”oferă„ fără limite celor din jur. Ajungi să fii rănită din nou.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Dragostea pasională de care ai parte în această perioadă îți ”trezește” toate simțurile. Totul se învârte în jurul relației personale. Ajungi să fii distrasă în ceea ce privește activitatea de la birou. Este esențial pentru cariera ta să echilibrezi balanța vieților profesională și personală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Relațiile de prietenie la birou sunt periculoase. Conflictele pe care le ai cu o persoană la care ții ajung să îți afecteze destul de mult motivația. Astfel de momente de cotitură vor face diferența în momentele cheie. Încearcă să adopți o atitudine mai profesionistă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Ai de ales între a fi o romantică incurabilă sau a gândi pragmatic. Cu siguranța vei alege prima variantă. În ceea ce privește viața personală, nu concepi ideea de ”jumătăți de măsură”. Cel de lângă tine ajunge să fie totul pentru tine. O astfel de iubirea acaparatoare poate fi și destul de periculoasă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Înainte de a te gândi la o nouă relație romantică, oferă-ți timp pentru a trece peste dezamăgirea trăită. În această perioadă confuză din viața ta, profită de timpul petrecut doar cu tine, redescoperă-ți hobby-urile, petrece timp cu familia sau cu prietenii.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Astăzi te simți extraordinar. Naturalețea cu care te miști, cu care comunici, cu care iubești te face să fii admirată de către cei din jur. Firea ta sensibilă, dar și luptătoare, oferă mereu celor din jur o viziune în detaliu asupra personalității tale. Ai încredere în propriile visuri!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Venus este călăuzitorul tău astăzi. Tot ceea ce faci este plin de pasiune și exuberanță. Te simți pregătită pentru orice tip de provocare, chiar și atunci când vine vorba de cele emoționale. Norocul îți surâde și în plan profesional. Se anunță, cât de curând, o promovare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Pasiunea este aliatul tău principal în tot ceea ce întreprinzi zi de zi. Totul ține de modul în care alegi să te raportezi propriei vieți. Nimic nu poate fi controlat cu exactitate, iar tu accepți și integrezi cu maturitate acest adevăr universal. La birou se anunță o zi reușită. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Astăzi ai o dispoziție emoțională greu de înțeles pentru cei din jur. Este de preferat să rămâi mai izolată pentru a nu crea discuții inutile. Ai nevoie de mai multă încredere în sine pentru a face față acelor persoane intrusive sau agresive care încearcă constant să îți invadeze spațiul personal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 aprilie 2018

Venus și Marte crează o atmosferă echilibrată în viața ta. Ideea de ”suflet pereche” este pentru tine doar un laitmotiv. Nu mai crezi de mult timp într-o iubire absolută și care să te ajute să fii mai bună decât varianta ta din prezent. Totul pentru tine se bazează pe oportunism, intenții rele și relații pline de interes.
Articole astro