Horoscopul zilei de 11 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici este prima dovadă a respectului de sine. Planurile pe care le ai pentru această zi te ajută să îți depășești limitele și să fii mai proactivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să te gândești mai mult la acest aspect. Este posibil ca partenerul de viață să nu împărtășească aceiași viziune.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul, iar seara te va găsi destul de obosită din cauza acestei oscilări emoționale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Pentru moment, tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la un echilibru emoțional este prezența celor dragi în viața ta. Plănuiești ca în perioada următoare să petreci mai mult timp în familie. Ai nevoie de confortul propriului cămin. În plan profesional, întâmplările care te scot din zona de confort sunt de bun augur pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Uneori te grăbești atunci când emiți judecăți de valoare cu privire la statutul anumitor categorii de oameni. Aparențele sunt întotdeauna înșelătoare. Gratitudinea pe care o simți pentru sprijinul necondiționat pe care îl primești din partea anumitor persoane, nu poate fi exprimată în cuvinte.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Proiectele personale sunt anulate din cauza dificultăților financiare, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Având în vedere haosul în care ți se scurg zilele, cel mai probabil ai nevoie de puțin timp cu tine. Este important să nu mai cauți în orice faci, aprobarea celor din jur. Anumite lucruri care se întâmplă au la bază motivații pe care este posibil să nu le înțelegi. Timpul cu siguranță te va ajuta în acest sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Energia planetelor îți induce astăzi o stare de spirit pozitivă. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai, iar noul început care se întrevede în viața ta, te va ajuta să descoperi lucruri interesante despre propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Starea de spirit de pe parcursul acestei zile nu te ajută să îți atingi obiectivele. Încă din primele ore ale dimineții simți o anxietate profundă pe care nu reușești să o înțelegi. Familia îți oferă spațiul de care ai nevoie pentru a te liniști și a găsi răspunsurile de care ai nevoie.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Cochetezi de ceva timp cu câteva idei care te pot scoate din starea de rutină, dar parcă îți este teamă să le așezi pe hârtie. Frica de eșec pe care probabil o ai la nivel inconștient pare că îți conduce acțiunile. Este momentul potrivit să fii mai îndrăzneață!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci, dar pe alocuri tot încearcă să îți forțeze mâna în raport cu anumite aspecte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 septembrie 2020

Frustrarea pe care o trăiești în raport cu anumite relații din viața ta continuă să fie la fel de pregnantă ca în ultima perioadă. Chiar dacă unele lucruri s-au schimbat în bine, tu nici acum nu simți că trăiești exact ceea ce îți dorești pentru sine.
Articole astro