Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 septembrie 2019

În ciuda intenției tale de a nu amesteca viața personală cu cea profesională, emoțiile par să te conducă astăzi. Starea de spirit pe care o ai devine destul de greu de ținut sub control. Ești haotică, dezorganizată și te simți rănită la orice pas și de către oricine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Astăzi încearcă să fii mai îngăduitoare cu cei dragi, indiferent că este vorba de cei din familie, de persoana iubită sau de vreun coleg de la birou. Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Distanțarea de oamenii toxici din viața ta este prima dovadă a respectului de sine, iar tu cu siguranță ai nevoie de astfel de dovezi. Atunci când trebuie să îți expui punctul de vedere, tonalitatea ți se schimbă și poți fi percepută ca fiind destul de defensivă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Indiferent că este vorba de prieteni, amici sau sau doar colegi de birou, atitudinea ta este la fel de categorică. Nu lași loc de compromis, chiar dacă știi că nimic nu te poate răni în contextul respectiv. Inflexibilitatea aceasta de care dai dovadă va ajunge să te rănească și pe tine.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Astrele se agită în jurul semnului tău zodiac, iar energia pe care o vei ”recepționa” te va ajuta să acționezi. Toți știu despre tine că ești o fire delăsătoare. Cu toate astea, tu știi despre sine că faci doar ceea ce consideri că are sens sau valoare pentru viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Ești destul de indiferentă în raport cu persoanele care nu îți satisfac așteptările, dar continui să negi acest lucru. Da, prietenii te știu dintotdeauna ca fiind o fire mai rece și neimplicată afectiv, dar este posibil ca uneori să fie nevoie și de blândețe în interacțiunile cu ceilalți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între ceea ce reprezintă personal și ceea ce reprezintă profesional. În fiecare zi rămâi peste program la birou și lipsa timpului pentru cei dragi este evidentă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Te lași judecată și apostrofată de cei din jur cu fiecare ocazie. Este nevoie să faci unele clarificări cu propria personă în acest sens. Stima ta de sine este la pământ în această perioadă și ai nevoie de afecțiunea și sprijinul persoanelor de încredere.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Deși umbrele trecutului amoros înca te bântuie, reușești să îți menții echilibrul interior. Chiar dacă este dificil de acceptat asta, ție îți este dor de ceea ce reprezentai atunci ca persoană, nu neapărat de ceea ce ai trăit. Ai nevoie să te accepți și să te cunoști cu adevărat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Simți într-un mod cât mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare, iar vina îți poate aparține atunci când vine vorba de acest lucru. Postura în care te afli în plan personal este destul de delicată. Încearcă să fii înțelegătoare și afectuoasă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Starea ta psihică este plină de vitalitate și de optimism. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. Ești mult mai flexibilă decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 septembrie 2019

Este important să nu mai cauți în orice faci, aprobarea celor din jur. Anumite lucruri care se întâmplă au la bază motivații pe care este posibil să nu le înțelegi pe moment. Ai răbdare cu tine! Sentimentele și emoțiile noastre sunt catalizatorul propriilor fericiri.
Articole astro