Horoscopul zilei de 11 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 septembrie 2018

Simți într-un mod cât mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare. Postura în care te afli în prezent este destul de delicată. Poate este indicat să vorbești deschis despre ceea ce te deranjează.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 septembrie 2018

Încearcă să fii îngăduitoare cu cei dragi, indiferent că este vorba de cei din familie, de persoana iubită sau de vreun coleg de la birou. Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici este prima dovadă a respectului de sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 septembrie 2018

O stare de spirit caracterizată de optimism încearcă să îți ușureze trecerea prin greutățile de care ai parte. Te simți epuizată. Încerci să vorbești despre ceea ce simți, dar ai senzația că nimeni nu poate înțelege ce trăiești tu de fapt. Poate și așteptările tale sunt nerealiste.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 septembrie 2018

În ciuda intenției tale de a nu amesteca viața personală cu cea profesională, emoțiile par să te conducă astăzi. Starea de spirit pe care o ai devine destul de greu de ținut sub control. Ești haotică, dezorganizată și te simți rănită la orice pas. Persoana ta este prioritatea celor din jur!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 septembrie 2018

Este indicat să fii mai precaută. Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă astăzi și spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile. În anumite contexte de la birou îți va fi destul de greu să dai explicații propriului comportament.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 septembrie 2018

Firea dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. Astăzi reușești să te faci remarcată de superiori. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te ajută întotdeauna să te faci plăcută. Sunt persoane care te consideră a fi mult prea intrusivă.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 septembrie 2018

Ești extrem de duală atunci cînd vine vorba de sentimente. La birou, lucrurile nu se întâmplă nici astăzi așa cum îți dorești. Chiar dacă știi că trebuie să preiei inițiativa, alegi totuși să îți acorzi mai mult timp pentru analiză. Acționezi doar atunci când ești sigură pe ceea ce urmează să se întâmple.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 septembrie 2018

Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu entuziasm și bucurie noua realitate. Această deschidere pe care o ai în fața imprevizibilului face din tine o personalitate puternică.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 septembrie 2018

Chiar dacă la birou colegii au devenit destul de agresivi și interesați, nu eziți să îți susții ideile așa cum ai făcut-o și până acum, cu încredere în reușită. Sfârșitul zilei este antrenant din punct de vedere fizic deoarece ai foarte multe locuri în care trebuie să ajungi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 septembrie 2018

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează peste măsura. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 septembrie 2018

Pentru a ieși puțin din anonimat, ai nevoie să simți că trăiești intens și să te lași condusă de nebunia pe care o simți uneori. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni! Majoritatea planurilor pe care le ai pentru această zi te ajută să îți depășești limitele și să fii mai proactivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 septembrie 2018

Ești o fire perfecționistă și îți place să știi totul, în cele mai amănunțite detalii. De asemenea, îți este dificil să delegi sarcini. Această incapacitate a ta nu te ajută să îți conservi energia și pentru propriile visuri. Este important să iei în considerare acest aspect.
Articole astro