Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Din cauza poziției adiacente dintre Marte și Saturn, tensiunile în raport cu anumite persoane se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor. Preferi să ai parte de această schimbare, decât să perseverezi într-o dispoziție emoțională falsă în raport cu cei implicați.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Proiectele personale sunt anulate din cauza dificultăților financiare, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Jupiter aduce multă energie în viața ta personală. Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între ceea ce reprezintă personal și ceea ce reprezintă profesional. La birou, demersurile pe care le faci pentru a demara proiecte interesante te ajută să pui în practică ideile revoluționare pe care le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să te gândești mai mult la acest aspect. Este posibil ca partenerul de viață să nu împărtășească aceiași viziune.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 octombrie 2020

De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce simți, te ”proiectezi” în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane. Cei care nu trec prin aceleași drame ca ale tale nu au cum să te înțeleagă așa cum tu te aștepți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea chiar de la începutul zilei. Tu trebuie doar să te înconjori de persoane entuziaste, de încredere și să te lași purtată de ceea ce simți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Se pare că astăzi devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Chiar dacă starea ta interioară poate fi caracterizată de frustrare sau îndoieli, reușești să îți menții motivația pentru a face lucrurile diferit. Ai nevoie de noi ancore emoționale în raport cu anumite persoane deoarece dezamăgirea pe care o resimți îți tulbură rațiunea.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Proiectele personale sunt anulate din cauza dificultăților financiare, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 octombrie 2020

Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci, dar pe alocuri tot încearcă să îți forțeze mâna în raport cu anumite aspecte. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine.
Articole astro