Horoscopul zilei de 11 Octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Puterea materială și dorința asiduă de a domina tot ceea ce te înconjoară fac din tine o persoană de temut. Cu toate astea, tu ești o fire sensibilă și dedicată cauzelor nobile. Conflictul interior în care îți duci existența în fiecare zi te va răpune într-un final.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Starea ta psihică este plină de vitalitate și de optimism. Deși umbrele trecutului amoros înca te bântuie, reușești să îți menții echilibrul interior. Ție îți este dor de ceea ce reprezentai atunci ca persoană, nu neapărat de ceea ce ai trăit. Ai nevoie să te accepți cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul. La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție. Dedicarea și implicarea ta s-au făcut ”auzite” de persoanele cheie din companie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Tot ceea ce se întâmplă în această zi te face să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. Nu o să renunți atât de ușor la cel care te face fericită. Îți dorești foarte mult să reîncepi un program intens de sport, dar îți lipsește cu vehemență motivația.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Experimentezi o schimbare pozitivă în viața sentimentală. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. Ești mult mai flexibilă decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Comportamentul tău e destul de schimbător. Dacă ești într-o relație, readuci în discuție un conflict mai vechi. Enervat de acest lucru, partenerul nu va ezita să îți reproșeze ceea ce faci, iar din acest moment până la o distanțare totală de tine nu este decât un pas.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Ziua de astăzi este influențată de Jupiter. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine. Niciodată nu ai fost atât de contrariată de dinamica legăturii emoționale pe care o ai cu partenerul de viață.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Indiferent de opiniile celor din jur, îți cunoști foarte bine interesele și nu te dezici în fața obstacolelor. Ziua este potrivită pentru timp de calitate petrecut în familie. Seara va fi una pe măsura așteptărilor având în vedere că tot ceea ce se trăiești este rezultatul inițativei tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Te lași condusă de nebunia pe care o resimți pe moment și faci doar ceea ce simți. Consecințele care pot apărea nu te mai îngrijorează ca altădată. Ai renunțat de prea multe ori la confortul tău în pofida celor din jur, dar acest altruism exagerat face parte din trecutul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Uneori ai tendința să crezi prea mult în idealuri. Acest mod de a percepe lucrurile te face să ai așteptări nerealiste de la cei din jurul tău, dar și de la propria persoană. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Din cauza poziției adiacente dintre Marte și Saturn, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor. Preferi să ai parte de această schimbare, decât să perseverezi într-o dispoziție emoțională falsă în raport cu persoanele implicate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 octombrie 2018

Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să te gândești mai mult la acest aspect. Este posibil ca partenerul de viață să nu împărtășească aceiași viziune.
Articole astro