Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Atât timp cât îți vei repeta mereu care sunt obiectivele pe care dorești să le îndeplinești, o să reușești să îți creionezi pașii pe care trebuie să îi parcurgi. Această zi de dumincă este dedicată familiei. Timpul pe care îl petreci alături de cei dragi este de neprețuit pentru tine.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Este ca și cum fugi de tine. Deși nu accepți acum acest lucru, îți vei da seama în timp că acesta nu este un tip de comportament constructiv.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea. Nimic din ceea ce faci sau gândești nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului interior. Situațiile limită prin care vei trece te vor zdruncina și mai tare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Încă de la primele ore ale dimineții te simți pregătită pentru tot ceea ce știi că vei trăi pe parcursul acestei zile. Atunci când nostalgia pare că se instalează în dinamica vieții tale, încearcă să nu îi dai curs. În această perioadă din viața ta trebuie să rămâi focusată pe prioritățile pe care le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Indiferent că este vorba de viața personală, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Maniera în care alegi să faci lucrurile îți este întru totul caracteristică. Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această zi este caracterizată de riscuri și adrenalină. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

În această zi de weekend rămâi ancorată în tot ceea ce presupune confortul propriului cămin. Alături de cei dragi reușești întotdeauna să îți armonizezi starea interioară și să te pregătești pentru noi provocări. În ceea ce privește anumite relații din viața ta, ai renunțat să mai acționezi. Lași lucrurile să decurgă de la sine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Familia te poate lua prin surprindere cu vizite neanunțate. Din păcate, nu ai dispoziție pentru nimic ce presupune comunicare și îți va fi destul de greu să te prefaci în acest sens. Atunci când vine vorba de planurile personale, reușești întotdeauna în ceea ce îți propui atât timp cât pasiunea este cea care te ghidează.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Toate acțiunile tale sunt haotice și cu ușurință îți poți da singură seama că poartă cu ele amprenta unei mari deziluzii. Te simți dezamăgită de propria persoană. În acest punct în care te afli nu ai habar de cum ai putea să repari anumite greșeli făcute, dar încerci să rămâi focusată asupra obiectivelor stabilite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Calmul revine în viața ta sentimentală. Tot ceea ce se întâmplă în această zi te face să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. Nu o să renunți atît de ușor la cel care te face fericită. Îți dorești foarte mult să reîncepi un program intens de sport. Nu te simți prea bine în propria piele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Experimentezi o schimbare pozitivă în viața sentimentală. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. Ești mult mai flexibilă decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Emoțiile tale sunt într-un haos total. Tot ceea ce trăiești astăzi se pare că va fi sursa unor neințelegeri. Indiferent de acest lucru, și comportamentul tău e destul de schimbător. Dacă ești într-o relație, readuci în discuție un conflict mai vechi, deși știi că nu ar trebui să faci acest lucru.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 noiembrie 2018

Uneori ai tendința să crezi prea mult în idealuri. Acest mod de a percepe lucrurile te face să ai așteptări nerealiste de la cei din jurul tău, dar și de la propria persoană. Această exigență te îndepărtează de persoane importante, iar în timp, drumurile voastre vor ajunge să se despartă de tot.
Articole astro