Horoscopul zilei de 11 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 martie 2022

Trebuie să faci alegeri la orice pas, iar acest fapt te ține antrenată în tot felul de emoții care nu îți oferă sub nicio formă confort emoțional. Persoana iubită te poate ajuta să faci față agitației pe care o resimți în aceste zile. Dă-i voie să fie alături de tine!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 martie 2022

Deși îți dorești să oferi lumii o imagine cât mai autentică despre tine ca persoană, ca mamă, ca femeie, nu reușești decât să țeși multe intrigi. Felul tău de a fi este destul de intrusiv. Oferă-le celor din jur timpul și spațiul psihologic necesar pentru a veni către tine!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 martie 2022

Astrele vor încerca astăzi să te facă să înțelegi că tot ceea ce trăiești este ireversibil. A pierde timp și energie acționând în defavoarea ta, este o alegere greșită. Legătura plină de pasiune pe care o ai cu cel ales îți oferă întotdeauna un punct de reper pentru ceea ce reprezinți ca femeie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 martie 2022

Energia din jurul tău este haotică. Astăzi resimți totul la o profunzime care te face să te dezechilibrezi emoțional. Chiar dacă ai nevoie de multe răspunsuri de la o anumită persoană, agresivitatea și impulsivitatea nu te vor ajuta să le primești.      

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 martie 2022

Astăzi vrei să lași lucrurile să decurgă de la sine. Alegi să te transformi în spectatorul propriei vieți. Teama de eșec pe care o resimți în plan profesional ajunge chiar să îți încețoșeze rațiunea. Poate trebuie să privești lucrurile cu mai multă seninătate și speranță.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 martie 2022

Reconectarea cu natura pe care o trăiești în această perioadă cu siguranță va fi extrem de  benefică. Ești o fire explozivă. Trăiești totul la intensitate maximă. Astăzi ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 martie 2022

Astăzi îți proclami destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei din jur nu se simt confortabili în raport cu acest subiect delicat și au tendința să te evite. Este indicat să fii mai precaută. Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 martie 2022

Atunci când trebuie să îți expui punctul de vedere, tonalitatea ți se schimbă și poți fi percepută ca fiind destul de defensivă. Deși aparențele înșeală și asta nu este un mit, nu înseamnă că trebuie să fii suspicioasă cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 martie 2022

Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici din viața ta este prima dovadă a respectului de sine, iar tu cu siguranță ai nevoie de astfel de dovezi. La birou este nevoie de mai multă inițiativă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 martie 2022

În ciuda intenției tale de a nu amesteca viața personală cu cea profesională, emoțiile par să te conducă astăzi. Starea de spirit pe care o ai devine destul de greu de ținut sub control. Ești haotică, dezorganizată și te simți rănită la orice pas și de către oricine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 martie 2022

Chiar dacă programul de astăzi este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală. Pentru această zi alegi să mergi la o piesă de teatru superbă, iar compania prietenilor va avea și ea un impact pozitiv asupra dispoziției tale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 martie 2022

Ești o fire perfecționistă și îți place să știi totul, în cele mai amănunțite detalii. De asemenea, îți este dificil să delegi sarcini. Această incapacitate a ta nu te ajută să îți conservi energia și pentru propriile visuri. Este important să iei în considerare acest aspect.
Articole astro