Horoscopul zilei de 11 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 martie 2021

Majoritatea planurilor pe care le ai pentru această zi te ajută să îți depășești limitele și să fii mai proactivă. Atunci când iei decizii radicale, afli lucruri noi despre propriile limite. Chiar dacă un asemenea comportament poate fi riscant, ți-l asumi întru totul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 martie 2021

O stare de spirit caracterizată de optimism încearcă să îți ușureze trecerea prin greutățile de care ai parte. Te simți epuizată. Încerci să vorbești despre ceea ce simți, dar ai senzația că nimeni nu poate înțelege ce trăiești tu de fapt. Poate și așteptările tale sunt nerealiste.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 martie 2021

Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile. O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizare psihică. Fiecare dintre noi poate dezămăgi la un moment dat, chiar dacă nu ne dorim acest lucru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 martie 2021

De cele mai multe ori ești o fire foarte exigentă și pragmatică. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc. Încerci să nu te implici în conflictele care au loc. Îți displac. Seara o petreci într-un mediu boem, alături de persoana iubită.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 martie 2021

Te gândești tot mai serios să intri într-un an sabatic din punct de vedere emoțional. Influențele negative pe care le au anumite persoane asupra ta te irită tot mai mult. Ai senzația că nimic din ceea ce faci nu are impactul pe care ți-l dorești. Te învârți într-un cerc vicios.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 martie 2021

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Prietenii sunt îngrijorați în legătură cu starea ta de spirit.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 martie 2021

Schimbarea care are loc astăzi din cauza unui Jupiter mult prea energetic, te face să accepți cu greu că lucrurile se pot întâmpla într-un anume mod. Nu îți plac căile de mijloc. Mai mult decât atât, tot ceea ce îți dorești trebuie să fie literă de lege pentru partenerul de viață.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 martie 2021

În ciuda intenției tale de a nu amesteca viața personală cu cea profesională, emoțiile par să te conducă astăzi. Starea de spirit pe care o ai devine destul de greu de ținut sub control. Ești haotică, dezorganizată și te simți rănită la orice pas și de către oricine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 martie 2021

Astrele se agită în jurul semnului tău zodiac, iar energia pe care o vei ”recepționa” te va ajuta să acționezi. Toți știu despre tine că ești o fire delăsătoare. Cu toate astea, tu știi despre sine că faci doar ceea ce consideri că are sens sau valoare pentru viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 martie 2021

Distanțarea de oamenii toxici din viața ta este prima dovadă a respectului de sine, iar tu cu siguranță ai nevoie de astfel de dovezi. Atunci când trebuie să îți expui punctul de vedere, tonalitatea ți se schimbă și poți fi percepută ca fiind destul de defensivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 martie 2021

Indiferent de ceea ce simți tu, este important să rămâi calmă și să adopți o atitudine caldă și empatică în raport cu cei din jur. Din păcate, fiecare dintre noi are tendința de a pune pe primul plan propriile nevoi și ajungem să acționăm egoist chiar și în acele momente când nu ne simțim ”atacați”. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 martie 2021

Uneori ai tendința să crezi prea mult în idealuri. Din cauza poziției adiacente dintre Marte și Saturn, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor deoarece știi că legătura emoțională s-a ”rupt” de mult timp.
Articole astro