Horoscopul zilei de 11 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 martie 2020

Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea. Nimic din ceea ce faci sau gândești nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului interior. Situațiile limită prin care vei trece te vor zdruncina și mai tare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 martie 2020

Viața amoroasă începe să se schimbe într-un mod complet neașteptat. Simți că nu ești pregatită în totalitate pentru ceea ce va veni. Astăzi ți se rezervă surprize în dragoste. Întâmplările de care ai parte au potențial erotic și te lași condusă de ceea ce simți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 martie 2020

Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamagită ca în trecut, este important să fii rațională în alegeri. Astăzi te concentrezi asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc în viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 martie 2020

Conflictele interminabile dintre membrii familiei au ajuns să îți creeze o stare de indiferență. Alegi să nu te mai implici emoțional în încercările prin care trec cei dragi deoarece nu îți dorești să te mai încarci cu energie negativă. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 martie 2020

Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare pentru anumiți colegi. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 martie 2020

În sfârșit reușești să îți organizezi agenda și să vezi lucrurile într-o manieră mai structurată. Dezorganizarea de care ai avut parte în ultima perioadă te-a ținut în loc în ceea ce privește cariera. Ai nevoie de noi obiective de atins pentru a reuși să îți stimulezi motivația.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 martie 2020

La birou este esențial să adopți o atitudine mai relaxată, mai ales atunci când ai de-a face cu situații care nu te privesc în mod direct. Din cauza poziției adiacente dintre Marte și Saturn, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 martie 2020

Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Este ca și cum fugi de tine și încerci să te ascunzi în spatele unor simboluri. Deși nu accepți acum acest lucru, îți vei da seama în timp că acesta nu este un tip de comportament constructiv.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 martie 2020

Maniera neconvențională în care alegi să faci lucrurile îți este întru totul caracteristică. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 martie 2020

Renunțarea la a mai fi credulă va face diferența atunci când va fi nevoie să faci alegeri bazate doar pe sentimente. Ziua aceasta de marți cu cele trei ceasuri rele te pregătește emoțional pentru cea de mâine. Ai încredere în ceea ce va urma!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 martie 2020

Uneori ai tendința să crezi prea mult în idealuri. Acest mod de a percepe lucrurile te face să ai așteptări nerealiste de la cei din jurul tău, dar și de la propria persoană. La birou te concentrezi doar asupra acelor activități care îți oferă șansa de a aprofunda anumite cunoștințe.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 martie 2020

Îți dorești să fii acceptată cu adevărat de cei din jur, dar nu realizezi faptul că sunt mulți cei care nu sunt pregătiți să o facă. Tot ceea ce trebuie să te intereseze pe tine este să faci alegeri care îți susțin propriul confort interior. Nimic altceva nu trebuie să te intereseze!
Articole astro