Horoscopul zilei de 11 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 martie 2019

Ai grijă la provocările de care ai parte în plan personal! Chiar dacă ești de părere că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt contexte sociale care te destabilizează. Pentru ca această zi să fie una reușită trebuie să adopți o atitudine precaută.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 martie 2019

Chiar dacă știi că ai toată susținerea din partea persoanei iubite, se pare că nu este suficient pentru tine. Întotdeauna ai nevoie și de altă confirmare socială. Teama asiduă de eșec îți controlează întreaga viață. Odată scăpată de sub control, aceasta va ajunge să te distrugă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 martie 2019

Curiozitatea te îndeamnă de la spate să faci lucruri care nu îți sunt caracteristice. Cu toate astea, în noul mod de a acționa găsești confort și o oază de recunoștere socială care te ajută cu încrederea în sine. Începutul aceasta de săptămână este destul de tulburător din punct de vedere emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 martie 2019

Rigiditatea cu care îți plănuiești acțiunile nu lasă nicio scăpare celor din jur. Ești foarte calculată și nu lași jos garda nici măcar în situațiile în care un astfel de comportament se impune de la sine. Persoanei iubite îi este destul de dificil să facă planuri cu tine, tocmai din această cauză.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 martie 2019

Ești genul de persoană care are nevoie de organizare pentru a nu simți că timpul curge în van. Chiar dacă cei din jur nu te ”urmăresc”, ai abilități de lider și tu știi acest lucru. Este posibil însă ca la momentul actual prioritățile fiecăruia să fie altele decât ceea ce îți dorești tu să faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 martie 2019

Chiar dacă starea ta interioară poate fi caracterizată de frustrare sau îndoieli, reușești să îți menții motivația pentru a face lucrurile diferit. Ai nevoie de noi ancore emoționale în raport cu anumite persoane deoarece dezamăgirea pe care o resimți îți tulbură rațiunea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 martie 2019

Deși întotdeauna intențiile tale sunt dintre cele mai onorabile, aparențele prin prisma cărora te judecă cei din jur ajung să îți ”distrugă” încrederea în sine. Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce simți, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 martie 2019

Te lași condusă de nebunia pe care o resimți pe moment și faci doar ceea ce simți. Consecințele care pot apărea nu te mai îngrijorează ca altădată. Această primă zi din săptămână este perfectă pentru destindere și relaxare alături de prieteni sau familie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 martie 2019

Conjunctura astrală a acestei zile îți influențează echilibrul interior. Indiferent de opiniile celor din jur, îți cunoști foarte bine interesele și nu te dezici în fața obstacolelor. Chiar dacă este luni, ziua este potrivită pentru timp de calitate petrecut în familie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 martie 2019

La birou nu te mai preocupă să te faci remarcată. Te focusezi pe lucrurile de care ești responsabilă și te ții departe de tot ceea ce poate isca conflicte cu colegii sau superiorii. Viața ta personală nu se intersectează cu cea profesională deoarece ai niște principii foarte bine definite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 martie 2019

Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 martie 2019

Neînțelegerile pe care le aveai până acum cu cel de lângă tine ajung să își piardă mult din intensitate. Te simți mai în siguranță din punct de vedere afectiv. Acest sentiment te ajută să iei decizii care îți asigură fericirea în doi pe termen lung.
Articole astro