Horoscopul zilei de 11 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 mai 2020

Deși evenimentele care au loc nu reușesc să îți ofere o ancoră pentru echilibrul interior, nu te lași condusă de starea de confuzie pe care este posibil să o simți astăzi. Emoțiile negative ajung să fie toxice doar în momentul în care alegi să le interiorizezi și să le integrezi în viața ta de zi cu zi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 mai 2020

De cele mai multe ori, inima știe de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tău. Cu siguranță vei face tot ceea ce este nevoie pentru a-i reda confortul emoțional de care are nevoie. Cu toate astea, trebuie să accepți faptul că nu poți lua decizii în locul lui.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 mai 2020

De obicei îți regăsești singură motivația, dar în aceste zile se întâmplă ceva nou cu tine. Te lași absorbită de gândurile pe care le ai și nu mai reușești să ieși din ”vârtejul” spre care te împing. Indiferent de opțiunile pe care le ai în ceea ce privește cariera, cel mai important este să faci ceea ce te împlinește cu adevărat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 mai 2020

Fii îngăduitoare cu cei dragi, indiferent că este vorba de cei din familie, de persoana iubită sau de vreun coleg de la birou. Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici este prima dovadă a respectului de sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 mai 2020

O stare de spirit caracterizată de optimism încearcă să îți ușureze trecerea prin greutățile de care ai parte. Te simți epuizată. Încerci să vorbești despre ceea ce simți, dar ai senzația că nimeni nu poate înțelege ce trăiești tu de fapt. Poate și așteptările tale sunt nerealiste.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 mai 2020

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează peste măsura. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 mai 2020

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Diversitatea de care ai parte în orice sector al vieții te ajută să fii o ”persoană complexă”.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 mai 2020

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Această atitudine iscă reacții de repulsie din partea celor din jur, mai ales în cazul colegilor de birou.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 mai 2020

Starea ta psihică este plină de vitalitate și de optimism. Deși umbrele trecutului amoros înca te bântuie, reușești să îți menții echilibrul interior. Ție îți este dor de ceea ce reprezentai atunci ca persoană, nu neapărat de ceea ce ai trăit. Ai nevoie să te accepți cu adevărat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 mai 2020

Simți într-un mod cât mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare. Postura în care te afli în prezent este destul de delicată. Poate este indicat să vorbești deschis despre ceea ce te deranjează.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 mai 2020

Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul. La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție. Dedicarea și implicarea ta s-au făcut ”auzite” de persoanele cheie din companie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 mai 2020

Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Responsabilitatea pe care o proiectezi asupra altor persoane este de fapt o reflexie a stării de neputință pe care o resimți în raport cu anumite aspecte ale propriei vieți.
Articole astro