Horoscopul zilei de 11 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 mai 2019

Starea de spirit de pe parcursul acestei zile nu te ajută să îți atingi obiectivele. Încă din primele ore ale dimineții simți o anxietate profundă pe care nu reușești să o înțelegi. Familia îți oferă spațiul de care ai nevoie pentru a te liniști și a găsi răspunsurile de care ai nevoie.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 mai 2019

Indiferent că se vorbește despre vreme, despre politică, despre sport sau despre relații, astăzi nu vei dori să te afli în mijlocul unei astfel de dezbateri. Pentru această zi de weekend alegi timp petrecut doar cu sine și ”compania” hobby-urilor preferate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 mai 2019

Cochetezi de ceva timp cu câteva idei care te pot scoate din starea de rutină, dar parcă îți este teamă să le așezi pe hârtie. Frica de eșec pe care probabil o ai la nivel inconștient pare că îți conduce acțiunile. Este momentul potrivit să fii mai îndrăzneață!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 mai 2019

Reușești prin perseverență și dedicare să îți îndeplinești un obiectiv important în plan profesional. Chiar dacă laudele nu întârzie să apară, simți în jurul tău și destul de multă reținere. Cei care nu se bucură pentru tine nu aleg să își explice comportamentul și tu nici măcar nu îți dorești să o facă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 mai 2019

Din păcate pentru tine, nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 mai 2019

Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci, dar pe alocuri tot încearcă să îți forțeze mâna în raport cu anumite aspecte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 mai 2019

Lipsa de sprijin pe care o simți dintotdeauna din partea familiei te determină să te îndepărtezi de cei dragi. Chiar dacă știi că o astfel de decizie poate schimba radical dinamica propriei vieți, tot ceea ce îți dorești este să ”scapi” de această presiune. Poate așa totul va fi mult mai simplu pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 mai 2019

Tot ceea ce se întâmplă în această zi te ajută să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. Nu o să renunți atât de ușor la cel care te face fericită. Îți dorești foarte mult să reîncepi un program intens de sport. Nu te simți prea bine în propria piele.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 mai 2019

Ești mult mai flexibilă în plan comunicațional decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi. Dispoziția ta pentru compromisuri aduce armonia în multe relații care se aflau în derivă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 mai 2019

Experimentezi o schimbare pozitivă în viața sentimentală. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei de astrele care intră în armonie din punct de vedere energetic. Capacitatea ta de a te adapta rapid situațiilor neprevăzute te ajută să economisești multă energie psihică.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 mai 2019

Firea dinamică și energică te scoate mereu din impas în momentele pline de rutină. Ziua de astăzi este influențată de Jupiter. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 mai 2019

Curiozitățile de toate felurile pe care le ai sunt susținute la nivel energetic de toate planetele care astăzi să află în aliniere. Ziua aceasta de weekend se anunță a fi una fabuloasă atât timp cât vei alege să rămâi în mijlocul celor dragi.
Articole astro