Horoscopul zilei de 11 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 mai 2018

Starea ta în raport cu partenerul de viață fluctuează de la o atracție nebună la o repulsie de neînțeles. Ești extrem de duală atunci cînd vine vorba de sentimente. La birou, lucrurile nu se întâmplă nici astăzi așa cum îți dorești. Chiar dacă știi că trebuie să preiei inițiativa, alegi totuși să îți acorzi mai mult timp pentru analiză.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 mai 2018

Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 mai 2018

Neînțelegerile pe care le aveai până acum cu cel de lângă tine ajung să își piardă mult din intensitate. Te simți mai în siguranță din punct de vedere afectiv. Acest sentiment te ajută să iei decizii care îți asigură fericirea în doi pe termen lung. La birou nu te mai preocupă să te faci remarcată.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 mai 2018

Ești într-o continuă negare în ceea ce privește stabilitatea ta emoțională. Îți dai seama că te minți singură. Acesta este și motivul pentru care nu reușești să te simți împlinită într-o relație romantică. Este nevoie de timp și dăruire propriei persoanei pentru a reuși să ”te vindeci”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 mai 2018

De cele mai multe ori ești o fire foarte exigentă și pragmatică. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc. Firea ta defensivă îi face și pe cei din jur să treacă la atac în multe situații în care un astfel de comportament este complet hilar.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 mai 2018

Te motivezi tot mai mult și reușești să îți atingi unele obiective pentru care ai muncit foarte mult în ultima perioadă. Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai reale. Ai parte de contexte sociale care îți oferă oportunități de dezvoltare pe care este important să le fructifici la maxim.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 mai 2018

Îți dorești foarte mult să reîncepi un program intens de sport. Nu te simți prea bine în propria piele. Experimentezi o schimbare pozitivă în viața sentimentală. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 mai 2018

Astăzi ești mult mai flexibilă decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi. Starea ta emoțională te ghidează mereu în alegerile pe care le iei în plan personal. Nimic din ceea ce faci nu este lăsat la voia întâmplării.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 mai 2018

Dacă o să fii mai optimistă, este imposibil ca obiectivele în care crezi să nu ajungă să devină realitate. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Calmul trebuie să revină în viața ta sentimentală.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 mai 2018

Lucrurile par mereu să fie pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine. Nesiguranța de care ești înconjurată din toate părțile îți acaparează gândurile și rațiunea. Este important să lași totul baltă pentru a reuși să te reculegi. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 mai 2018

Firea dinamică și energică te scoate mereu din impas în momentele pline de rutină. Ziua de astăzi este influențată de Jupiter. Nimic din ceea ce vei trăi nu vei reuși să integrezi așa cum ți-ai dori. Ai multe întrebări la care nu găsești răspuns sau poate nu te mai interesează cu adevărat ca acest lucru să se întâmple.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 mai 2018

Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră conflictuală. Tot ceea ce se petrece în viața ta este pus sub semnul întrebării deoarece nu te încrezi în propria intuiție. Partenerul încearcă să îți inducă, în mod greșit, dorințele și obiectivele sale, iar tu le preiei fără să îți dai seama măcar.  
Articole astro