Horoscopul zilei de 11 iunie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iunie 2022

Abilitatea ta de a seduce e la cele mai înalte cote astăzi. Ai grijă să nu exagerezi în ceea ce privește modul în care te amesteci în discuții care nu te privesc! Știi prea bine că ai tendința să fii destul de intrusivă. Prea multă ambiție pe plan profesional va ajunge să îl irite pe partenerul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iunie 2022

Proiectele personale sunt anulate din cauza dificultăților financiare, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iunie 2022

Pe parcursul zilei ești supusă la conflicte emoționale. Îți va fi greu să alegi între rațiune și sentimente. Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamăgită ca în trecut, este important să fii rațională în alegeri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iunie 2022

Din cauza poziției adiacente dintre două planete puternice, Saturn și Jupiter, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor, indiferent cum va surveni aceasta. Preferi orice deznodământ atunci când este vorba de lucruri sau persoane care îți fac rău.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iunie 2022

Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să te gândești mai mult la acest aspect. Este posibil ca partenerul de viață să nu împărtășească aceiași viziune.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iunie 2022

Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea. Nimic din ceea ce faci sau gândești nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului interior. Situațiile limită prin care vei trece te vor zdruncina și mai tare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iunie 2022

În sfârșit reușești să îți organizezi agenda și să vezi lucrurile într-o manieră mai structurată. Dezorganizarea de care ai avut parte în ultima perioadă te-a ținut în loc în ceea ce privește cariera. Ai nevoie de noi obiective de atins pentru a reuși să îți stimulezi motivația.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iunie 2022

Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamagită ca în trecut, este important să fii rațională în alegeri. Astăzi te concentrezi asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc în viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iunie 2022

La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare pentru anumiți colegi. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte. Datorită schimbării poziției astrale a mai multor planete, astăzi vei reuși să modifici cursul unor lucruri importante pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iunie 2022

Se pare că astăzi devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iunie 2022

Indiferent de ceea ce simți tu, este important să rămâi calmă și să adopți o atitudine caldă și empatică în raport cu cei din jur. Din păcate, fiecare dintre noi are tendința de a pune pe primul plan propriile nevoi și ajungem să acționăm egoist chiar și în acele momente când nu ne simțim ”atacați”. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 iunie 2022

Astăzi simți nevoia să te distanțezi, într-un fel sau altul, de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să lași lucrurile să decurgă de la sine. Alegi să te transformi în spectatorul propriei vieți. Pentru o perioadă determinată, este binevenită o astfel de ”retragere emoțională”. 
Articole astro