Horoscopul zilei de 11 iunie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iunie 2021

Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Responsabilitatea pe care o proiectezi asupra altor persoane este de fapt o reflexie a stării de neputință pe care o resimți în raport cu anumite aspecte ale propriei vieți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iunie 2021

Te lași judecată și apostrofată de cei din jur cu fiecare ocazie. Este nevoie să faci unele clarificări cu propria personă în acest sens. Stima ta de sine este la pământ în această perioadă și ai nevoie de afecțiunea și sprijinul persoanelor de încredere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iunie 2021

Simți într-un mod cât mai opresiv că cei din jur îți invadează spațiul personal. În ceea ce te privește, nu ai pus niciodată limite clare. Postura în care te afli în prezent este destul de delicată. Poate este indicat să vorbești deschis despre ceea ce te deranjează.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iunie 2021

La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție. Dedicarea și implicarea ta s-au făcut ”auzite” de persoanele cheie din companie. Îți dorești să faci multe lucruri pentru cei din jur, dar de obicei timpul este împotriva ta. Mai degrabă, lipsa lui. Poate este indicat să te reorganizezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iunie 2021

Schimbarea care are loc astăzi din cauza unui Jupiter mult prea energetic, te face să accepți cu greu că lucrurile se pot întâmpla într-un anume mod. Nu îți plac căile de mijloc. Mai mult decât atât, tot ceea ce îți dorești trebuie să fie literă de lege pentru partenerul de viață.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iunie 2021

Tot ceea ce faci și tot ceea ce îți dorești are un corespondent energetic în realitatea care te înconjoară. De asemenea, astrele te încurajează să acționezi într-un mod mai puțin convențional pentru a profita la maxim de toate oportunitățile care îți apar în cale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iunie 2021

Jupiter și Marte aduc multă energie în viața ta profesională. Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iunie 2021

De obicei îți regăsești singură motivația, dar în aceste zile se întâmplă ceva nou cu tine. Te lași absorbită de gândurile pe care le ai și nu mai reușești să ieși din ”vârtejul” spre care te împing. Indiferent de opțiunile pe care le ai în ceea ce privește cariera, cel mai important este să faci ceea ce te împlinește cu adevărat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iunie 2021

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează peste măsura. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iunie 2021

Casa zodiei tale este ”inundată” de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre anumite proiecte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iunie 2021

Distanțarea de oamenii toxici din viața ta este prima dovadă a respectului de sine, iar tu cu siguranță ai nevoie de astfel de dovezi. Atunci când trebuie să îți expui punctul de vedere, tonalitatea ți se schimbă și poți fi percepută ca fiind destul de defensivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 iunie 2021

Atunci când vine vorba de prieteni, încearcă să nu mai acorzi atât de multă încredere. Fiecare dintre noi poate dezămăgi la un moment dat, chiar dacă nu ne dorim acest lucru. Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea.
Articole astro