Horoscopul zilei de 11 iunie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iunie 2020

Siguranța financiară este importantă pentru tine. Atunci când ești întrebată de ce, preferi să nu dezbați acest subiect controversat. Este alegerea ta. Această zi este dedicată taskurilor administrative. Ai rămas destul de în urmă cu multe din proiectele personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iunie 2020

Provocările dureroase de care ai parte te rănesc. Pe termen lung te fac să rămâi ”ancorată” într-o stare de tristețe. Renunțarea la a mai fi credulă va face diferența atunci când va fi nevoie să iei decizii definitorii pentru propria viață. Ai încredere în ce va urma!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iunie 2020

Datorită schimbării poziției astrale a mai multor planete, astăzi vei reuși să modifici cursul unor lucruri importante pentru tine. Luciditatea cu care privești acum tot ceea ce ți se întâmplă te ajută să acționezi calm și prompt, fără a te mai speria de anumite stări emotive pe care le ai.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iunie 2020

De cele mai multe ori ești o fire exigentă și pragmatică. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc. Încerci să nu te implici în conflictele care au loc. Îți displac. Seara o petreci într-un cadru liniștit alături de persoana iubită.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iunie 2020

Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iunie 2020

Resimți intens energiile pozitive din jurul tău, mai ales în viața personală. Conflictele se reglează de la sine. Primul obiectiv pentru perioada următoare este să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre proiectele care te interesează.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iunie 2020

Firea dinamică și energică te scoate din impas în momentele pline de rutină. Ziua de astăzi este influențată de energia lui Jupiter. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iunie 2020

Astăzi te concentrezi asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc în viața ta. Conflictele dintre membrii familiei au ajuns să te lase rece. Alegi să nu te mai implici emoțional în astfel de situații. Pentru a fi fericită trebuie să te deconectezi de la dramele celor din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iunie 2020

Îți dorești să fii acceptată cu adevărat de cei din jur, dar nu realizezi faptul că sunt mulți cei care nu sunt pregătiți să o facă. Tot ceea ce trebuie să te intereseze pe tine este să faci alegeri care îți susțin propriul confort interior. Nimic altceva nu trebuie să te intereseze!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iunie 2020

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează pe plan emoțional. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort. Cariera suportă orice amânare de care ai nevoie, dacă asta simți că trebuie să faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iunie 2020

Pentru moment, tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la echilibru emoțional este prezența celor dragi în viața ta. Plănuiești ca în perioada următoare să petreci mai mult timp în familie. Ai nevoie de confortul propriului cămin. În plan profesional, întâmplările care te scot din zona de confort sunt de bun augur pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 iunie 2020

Mintea ta este un adevărat carusel. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă și imediat dispoziția ta se va transforma într-o stare de spirit apatică. Astăzi este indicat să te lași purtată de gândurile pe care le ai. Uneori se merită să visezi!  
Articole astro