Horoscopul zilei de 11 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iunie 2019

Astăzi te concentrezi asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc în viața ta. Conflictele dintre membrii familiei au ajuns să te lase rece. Alegi să nu te mai implici emoțional în astfel de situații. Pentru a fi fericită trebuie să te deconectezi de la dramele celor din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iunie 2019

Abilitatea ta de a seduce e la cele mai înalte cote astăzi. Ai grijă să nu exagerezi în ceea ce privește modul în care te amesteci în discuții care nu te privesc! Știi prea bine că ai tendința să fii destul de intrusivă. Prea multă ambiție pe plan profesional va ajunge să îl irite pe partenerul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iunie 2019

Îți dorești să fii acceptată cu adevărat de cei din jur, dar nu realizezi faptul că sunt mulți cei care nu sunt pregătiți să o facă. Tot ceea ce trebuie să te intereseze pe tine este să faci alegeri care îți susțin propriul confort interior. Nimic altceva nu trebuie să te intereseze!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iunie 2019

Acționezi extrem de precaut, indiferent de situația în care te afli. Din punct de vedere profesional, se anunță o perioadă de dezvoltare. Acele oportunități de care vei avea parte te vor ajuta să treci la următorul nivel în carieră. Tu trebuie doar să ții pasul cu ceea ce ți se întâmplă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iunie 2019

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează pe plan emoțional. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort. Cariera suportă orice amânare de care ai nevoie, dacă asta simți că trebuie să faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iunie 2019

Pe parcursul zilei ești supusă la conflicte emoționale. Îți va fi greu să alegi între rațiune și sentimente. Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamăgită ca în trecut, este important să fii rațională în alegeri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iunie 2019

Nu tolerezi remarcile de niciun fel, iar într-o relație, partenerul va face eforturi serioase să nu te supere. Atmosfera va fi explozivă uneori deoarece te raportezi doar la defectele celor din jur. Singură, te izolezi sub ”influența” simțului tău critic. La birou toată lumea vrea să aibă dreptate și tonul va fi destul de ridicat în unele situații.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iunie 2019

De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce simți, te ”proiectezi” în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane. Cei care nu trec prin aceleași drame ca ale tale nu au cum să te înțeleagă așa cum tu te aștepți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iunie 2019

Conjunctura astrală a acestei zile îți influențează echilibrul interior. Indiferent de opiniile celor din jur, îți cunoști foarte bine interesele și nu te dezici în fața obstacolelor. Ziua aceast de marți asupra căreia ”atârnă” cele trei ceasuri rele este potrivită pentru timp de calitate petrecut în familie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iunie 2019

Chiar dacă astăzi nu ești la birou, te preocupă suficient de mult modul în care vei acționa în cadrul proiectelor pe care le coordonezi. Ești o fire perfecționistă și îți place să știi totul, în cele mai amănunțite detalii. De asemenea, îți este dificil să delegi sarcini, iar asa îngreunează destul de mult alegerea dintre personal și profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iunie 2019

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea chiar de la începutul zilei. Tu trebuie doar să te înconjori de persoane entuziaste, de încredere și să te lași purtată de ceea ce simți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 iunie 2019

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți pe alocuri deoarece expunerea sentimentelor crează pentru tine un context penibil.
Articole astro