Horoscopul zilei de 11 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iunie 2018

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează peste măsura. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iunie 2018

Chiar dacă astăzi nu ești la birou, tot te preocupă suficient de mult modul în care vei acționa în cadrul proiectelor pe care le coordonezi. Ești o fire perfecționistă și îți place să știi totul, în cele mai amănunțite detalii. De asemenea, îți este dificil să delegi sarcini.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iunie 2018

Îți începi săptămâna într-o notă pozitivă și plină de entuziasm. Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea spre sfârșitul zilei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iunie 2018

Reacțiile pe care la ai uneori pari a fi exagerate. Îți dai seama de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu tine. O fac cu mănuși și sunt rezervați. Încearcă să fii mai puțin impulsivă. Firea ta dedicată se face remarcată de către colegi, dar și de superiori.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iunie 2018

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iunie 2018

Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită în aceste zile. Deși îți revin în minte frânturi din anumite momente ale vieții, alegi să nu dai curs emoțiilor care te încearcă. În viața ta ai nevoie de autenticitate și stabilitate emoțională. Nu vrei să mai pierzi controlul asupra acestor aspecte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iunie 2018

Proiectele personale sunt date deoparte din cauza lipsei banilor, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iunie 2018

Cel mai probabil ai nevoie de puțin timp cu tine. Și este important să nu mai cauți în orice faci, aprobarea celor din jur. Anumite lucruri care se întâmplă au la bază motivații pe care este posibil să nu le înțelegi. Timpul cu siguranță te va ajuta în acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iunie 2018

Simți nevoia să te distanțezi de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să lași lucrurile să decurgă de la sine. Alegi să te transformi în spectatorul propriei vieți. Pentru o perioadă determinată, este binevenită o astfel de retragere emoțională. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iunie 2018

Teama de eșec pe care o resimți la orice pas este dăunătoare echilibrului tău emoțional. Poate trebuie să privești lucrurile cu mai multă seninătate și speranță. În ceea ce privește o anumită relație din viața ta, ai reușit să te detașezi într-un mod matur de toate rănile pe care ți le-a provocat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iunie 2018

Firea dinamică și energică te scoate mereu din impas în momentele pline de rutină. Ziua de astăzi este influențată de Jupiter. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 iunie 2018

Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Nimeni nu poate sta în fața motivațiilor tale pentru a atinge succesul! Chiar dacă vacarmul și agitația de care ai loc la muncă te epuizează, tot ceea ce faci, faci cu pasiune.
Articole astro