Horoscopul zilei de 11 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iulie 2022

Chiar dacă starea ta interioară poate fi caracterizată de frustrare sau îndoieli, reușești să îți menții motivația pentru a face lucrurile diferit. Ai nevoie de noi ancore emoționale în raport cu anumite persoane deoarece dezamăgirea pe care o resimți îți tulbură rațiunea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iulie 2022

Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci. Mai mult decât atât, simți că de prea mult ori îți negi propriile emoții doar pentru a te potrivi atitudinilor celor din jur. Dar cu tine cum rămâne?  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iulie 2022

Este suprinzător cum reușești să îți menții echilibrul emoțional în fața unor situații care altădată te impactau extraordinar de tare. Acum adopți o atitudine reflexivă, ești atentă la ceea ce simți și asta te ajută să te retragi din acele situații care nu fac decât să te dezechilibreze.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iulie 2022

Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență. Mai mult decât atât, se pare că aceasta este dinamica pe care sunt construite majoritatea relațiilor din viața ta. Este posibil ca respingerea pe care o simți în raport cu anumite persoane să fie doar ceva creat de tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iulie 2022

Influența astrelor te provoacă astăzi să trăiești într-un mod mult mai aventuros. Fă ceea ce simți! O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizarea psihică. Atunci când vine vorba de prieteni, încearcă să nu mai acorzi atât de multă încredere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iulie 2022

Provocările dureroase de care ai parte te rănesc. Pe termen lung te fac să rămâi ”ancorată” într-o stare de tristețe. Renunțarea la a mai fi credulă va face diferența atunci când va fi nevoie să iei decizii definitorii pentru propria viață. Ai încredere în ceea ce va urma!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iulie 2022

Perioada aceasta îți aduce destul de multe provocări în plan personal, dar modul riguros în care te organizezi te va ajuta în acest sens. Demersurile pe care le faci pentru renovarea casei te aduc mai aproape de împlinirea acestei dorințe. Ai nevoie de acel spațiu creat doar pentru tine.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iulie 2022

Cei care nu se bucură pentru tine nu aleg să își explice comportamentul și tu nici măcar nu îți dorești să o facă. În fața unor astfel de comportamente nu te mai simți rănită. Majoritatea intrigilor care au loc astăzi în jurul tău îți confirmă și mai mult confortul pe care îl resimți atunci când rămâi în postura de spectator.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iulie 2022

Încă nu ești decisă de schimbările pe care le dorești în viața ta, dar știi sigur că ești în căutare de armonie și orice ar presupune acest concept. Magnetismul lui Venus ”te propagă” dintr-o situație emoțională intensă în alta și este destul de dificil să ții pasul cu tot ceea ce se întâmplă în jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iulie 2022

De cele mai multe ori ești o fire exigentă și pragmatică. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc. Încerci să nu te implici în conflictele care au loc. Îți displac. Seara o petreci într-un cadru liniștit alături de persoana iubită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iulie 2022

Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 iulie 2022

Resimți intens energiile pozitive din jurul tău, mai ales în viața personală. Conflictele se reglează de la sine. Primul obiectiv pentru perioada următoare este să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre proiectele care te interesează.
Articole astro