Horoscopul zilei de 11 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iulie 2021

Reușești prin perseverență și dedicare să îți îndeplinești un obiectiv important în plan profesional. Chiar dacă laudele nu întârzie să apară, simți în jurul tău și destul de multă reținere. Cei care nu se bucură pentru tine nu aleg să își explice comportamentul și tu nici măcar nu îți dorești să o facă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iulie 2021

Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci, dar pe alocuri tot încearcă să îți forțeze mâna în raport cu anumite aspecte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iulie 2021

Ești mult mai flexibilă în plan comunicațional decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi. Dispoziția ta pentru compromisuri aduce armonia în multe relații care se aflau în derivă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iulie 2021

Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul, iar seara te va găsi destul de obosită din cauza acestei oscilări emoționale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iulie 2021

Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici este prima dovadă a respectului de sine. Planurile pe care le ai pentru această zi te ajută să îți depășești limitele și să fii mai proactivă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iulie 2021

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează peste măsura. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Astăzi ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iulie 2021

Astăzi îți proclami destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei din jur nu se simt confortabili în raport cu acest subiect delicat și au tendința să te evite. Este indicat să fii mai precaută. Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile.   

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iulie 2021

Ești o persoană destul de rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente și emoții. În urma unui eveniment neprevăzut, astăzi remarci cu stupoare că obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a tot ceea ce îți doreai pentru tine. Este nevoie să faci unele clarificări cu propria personă în acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iulie 2021

Emoțiile tale sunt într-un haos total. Comportamentul tău e destul de schimbător. Dacă ești într-o relație, readuci în discuție un conflict mai vechi. Enervat de acest lucru, partenerul nu va ezita să îți reproșeze faptul că induci stări de tensiune doar din cauza unor impresii nefondate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iulie 2021

Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, se pare că dai greș. De cele mai multe ori, prin prisma acțiunilor pe care le faci, te ”transferi” exact în mijlocul conflictelor. Eșecurile de care ai parte în plan profesional își pun amprenta asupra motivației tale pe termen lung.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iulie 2021

Dispoziția ta de astăzi este plină de vitalitate și de optimism. Deși umbrele trecutului amoros înca te ”bântuie”, reușești să îți menții echilibrul interior. Modul în care urmează să acționezi în plan profesional îți induce o stare de siguranță care este greu de zdruncinat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 iulie 2021

Simți o nevoie profundă de a te afla în preajma familiei. Cu toate astea, intențiile pe care le ai nu pun pe prim plan confortul celor din jur. Atitudinea ta destul de agresivă ajunge să îi rănească pe cei din jur. Încearcă să fii mai înțelegătoare cu cei despre care susții că sunt importanți.
Articole astro