Horoscopul zilei de 11 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iulie 2020

Te lași condusă de nebunia pe care o resimți pe moment și faci doar ceea ce simți. Consecințele care pot apărea nu te mai îngrijorează ca altădată. Această zi de weekend este perfectă pentru destindere și relaxare alături de prieteni sau familie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iulie 2020

Tot ceea ce faci și tot ceea ce îți dorești are un corespondent energetic în realitatea care te înconjoară. De asemenea, astrele te încurajează să acționezi într-un mod mai puțin convențional pentru a profita la maxim de toate oportunitățile care îți apar în cale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iulie 2020

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iulie 2020

Experimentezi o schimbare pozitivă în viața sentimentală. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. În plan social, ești mult mai flexibilă decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iulie 2020

În ceea ce privește o anumită relație din viața ta, ai reușit să te detașezi într-un mod matur de toate rănile pe care ți le-a provocat. Acum parcă tot ceea ce ai trăit capătă un nou sens. Crezi că odată cu trecerea timpului, lucrurile se așază de la sine, indiferent de cât de greu de suportat ni se poate părea prezentul.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iulie 2020

Uneori ai tendința să crezi prea mult în idealuri. Acest mod de a percepe lucrurile te face să ai așteptări nerealiste de la cei din jurul tău, dar și de la propria persoană. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iulie 2020

Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să te gândești mai mult la acest aspect. Este posibil ca partenerul de viață să nu împărtășească aceiași viziune.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iulie 2020

Chiar dacă știi că ai toată susținerea din partea persoanei iubite, se pare că nu este suficient pentru tine. Întotdeauna ai nevoie și de altă confirmare socială. Teama asiduă de eșec îți controlează întreaga viață. Odată scăpată de sub control, aceasta va ajunge să te distrugă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iulie 2020

Curiozitatea te îndeamnă de la spate să faci lucruri care nu îți sunt caracteristice. Cu toate astea, în noul mod de a acționa găsești confort și o oază de recunoștere socială care te ajută cu încrederea în sine. Sfârșitul aceasta de săptămână este destul de tulburător din punct de vedere emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iulie 2020

Ești genul de persoană care are nevoie de organizare pentru a nu simți că timpul curge în van. Chiar dacă cei din jur nu te ”urmăresc”, ai abilități de lider și tu știi acest lucru. Este posibil însă ca la momentul actual prioritățile fiecăruia să fie altele decât ceea ce îți dorești tu să faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iulie 2020

Casa zodiei tale este ”inundată” de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre proiectele care te interesează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești- horoscop azi, 11 iulie 2020

O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizare psihică. Atunci când vine vorba de prieteni, încearcă să nu mai acorzi atât de multă încredere. Fiecare dintre noi poate dezămăgi la un moment dat, chiar dacă nu ne dorim acest lucru.
Articole astro