Horoscopul zilei de 11 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iulie 2019

Energia din jurul tău este haotică. Astăzi resimți totul la o profunzime care te face să te dezechilibrezi emoțional. Chiar dacă ai nevoie de multe răspunsuri de la o anumită persoană, agresivitatea și impulsivitatea nu te vor ajuta să le primești.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iulie 2019

Ești foarte sigură pe acțiunile tale. Sunt mulți cei care se simt amenințați de persoana ta, mai ales atunci când totul este la limită. Perioada aceasta îți aduce destul de multe provocări în plan personal, dar modul riguros în care te organizezi te va ajuta în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iulie 2019

Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul, iar pentru tine asta reprezintă o adevărată relație de cuplu. Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești foarte sigură pe acțiunile tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iulie 2019

Chiar dacă sunt decizii pe care este indicat să le iei singură, ceri mereu părerea persoanei iubite. Această zi intensă petrecută la birou este tot ceea ce aveai nevoie pentru a-ți regăsi motivația pentru carieră. Ți s-a redeschis ”apetitul” pentru tot ceea ce înseamnă succes.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iulie 2019

Optimismul nu face parte din paleta personalității tale. Cu toate astea, sunt destule situații care îți arată că un astfel de mod de percepere a evenimentelor te poate ajuta să îți găsești echilibrul interior. Astăzi trebuie să fii mai precaută în legătură cu deciziile pe care le iei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iulie 2019

Mișcarea haotică a lui Saturn te va influența destul de mult la nivel emoțional, chiar dacă acest lucru nu va fi perceptibil pentru tine. Vei căuta să te odihnești mai mult deoarece ai nevoie să îți recapeți vitalitatea având în vedere zilele încărcate de care ai avut parte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iulie 2019

Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Te oprești și te inhibi pentru a evita să faci rău celor la care ții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iulie 2019

Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Te lași dusă de val. Deznădăjduirea de care ai parte în unele relații, te ajută mult să capeți încredere în propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iulie 2019

Ai senzația că nu mai comunici la fel de bine cu partenerul. Din punctul tău vedere, aceasta este principala problemă. Dinamica dintre voi s-a schimbat foarte mult. De asemenea, tu îți dorești mai multă libertate, iar el nu are capacitatea de a-ți oferi acest lucru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iulie 2019

Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității te dezavantajează în plan profesional. Deși este importat să spui lucrurilor pe nume, este importantă și maniera în care reușești să faci acest lucru. Ești o persoană ”magnetică” în plan social.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iulie 2019

Te joci cu mințile celor din jur. Dai întotdeauna de înțeles că tu deții controlul asupra situației. Egoismul care te antrenează în aceste acțiuni este definitoriu pentru tine. Deși îți dorești să oferi lumii o imagine cât mai autentică despre tine ca persoană, ca mamă, ca femeie, nu reușești decât să țeși multe intrigi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 iulie 2019

Te afli într-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere emoțional. Trebuie să faci alegeri la orice pas, iar acest fapt te ține antrenată în tot felul de emoții care nu îți oferă sub nicio formă confort emoțional. Persoana iubită te poate ajuta să faci față agitației pe care o resimți în aceste zile.
Articole astro