Horoscopul zilei de 11 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 iulie 2018

Atunci când vine vorba de relația personală, te simți constrânsă cu privire la anumite aspecte. Teama de eșec pe care o resimți în plan profesional ajunge chiar să îți încețoșeze rațiunea. Poate trebuie să privești lucrurile cu mai multă seninătate și speranță.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 iulie 2018

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Prietenii sunt îngrijorați în legătură cu starea ta de spirit.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 iulie 2018

Jupiter aduce multă energie în viața ta profesională. Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 iulie 2018

Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Chiar dacă astăzi nu ești la birou, tot te preocupă suficient de mult modul în care vei acționa în cadrul proiectelor. Cariera se bucură în prezent de toată dedicarea ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 iulie 2018

Schimbarea care are loc astăzi din cauza unui Jupiter mult prea energetic, te face să accepți cu greu că lucrurile se pot întâmpla într-un anume mod. Nu îți plac căile de mijloc. Mai mult decât atât, tot ceea ce îți dorești trebuie să fie literă de lege pentru partenerul de viață.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 iulie 2018

Ai multe idei de pus în aplicare în plan profesional. Chiar dacă anumite contexte în care te afli nu îți oferă șansa pe care ți-o dorești, este important să rămâi la fel de focusată ca și până acum. O ciudată contradicție care are loc în relația personală te dezechilibrează peste măsura.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 iulie 2018

Tot ceea ce se întâmplă în această zi te face să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. Comunicarea și romantismul sunt încurajate de un Saturn destul de agitat. La birou ai parte de situații inconfortabile, dar care te ajută să accepți anumite aspecte ale propriului caracter.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 iulie 2018

Ziua de astăzi este influențată de Saturn. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine. Este important să rămâi calmă și să adopți o atitudine caldă și empatică în raport cu cei din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 iulie 2018

Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare pentru anumiți colegi. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 iulie 2018

Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci, dar pe alocuri tot încearcă să îți forțeze mâna în raport cu anumite aspecte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 iulie 2018

În sfârșit reușești să îți organizezi agenda și să vezi lucrurile într-o manieră mai structurată. Dezorganizarea de care ai avut parte în ultima perioadă te-a ținut în loc în ceea ce privește cariera. Ai nevoie de noi obiective de atins pentru a reuși să îți stimulezi motivația.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 iulie 2018

Ești extrem de duală atunci cînd vine vorba de sentimente. Este posibil ca partenerul de viață să nu îți ghicească intențiile și astfel conflictele își vor face din nou simțite prezența. La birou este esențial să adopți o atitudine mai relaxată, mai ales atunci când ai de-a face cu situații care nu te privesc în mod direct.
Articole astro