Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Chiar dacă știi că ai toată susținerea din partea persoanei iubite, se pare că nu este suficient pentru tine. Întotdeauna ai nevoie și de altă confirmare socială. Teama asiduă de eșec îți controlează întreaga viață. Odată scăpată de sub control, aceasta va ajunge să te distrugă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Este important să nu mai cauți în orice faci, aprobarea celor din jur. Anumite lucruri care se întâmplă au la bază motivații pe care este posibil să nu le înțelegi. Timpul cu siguranță te va ajuta în acest sens. Ești destul de indiferentă în raport cu persoanele care nu îți satisfac așteptările, dar continui să negi acest lucru.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție. Dedicarea și implicarea ta s-au făcut ”auzite” de persoanele cheie din companie. Îți dorești să faci multe lucruri pentru cei din jur, dar de obicei timpul este împotriva ta. Mai degrabă, lipsa lui. Poate este indicat să te reorganizezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Te lași condusă de nebunia pe care o resimți pe moment și faci doar ceea ce simți. Consecințele care pot apărea nu te mai îngrijorează ca altădată. Ai renunțat de prea multe ori la confortul tău în pofida celor din jur, dar acest altruism exagerat face parte din trecutul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Din păcate pentru tine, nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Schimbarea care are loc astăzi din cauza unui Jupiter mult prea energetic, te face să accepți cu greu că lucrurile se pot întâmpla într-un anume mod. Nu îți plac căile de mijloc. Mai mult decât atât, tot ceea ce îți dorești trebuie să fie literă de lege pentru partenerul de viață.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Starea ta psihică este plină de vitalitate și de optimism. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. Ești mult mai flexibilă decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Lipsa de sprijin pe care o simți dintotdeauna din partea familiei te determină să te îndepărtezi de cei dragi. Chiar dacă știi că o astfel de decizie poate schimba radical dinamica propriei vieți, tot ceea ce îți dorești este să ”scapi” de această presiune. Poate așa totul va fi mult mai simplu pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Tot ceea ce se întâmplă în această zi te ajută să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. Nu o să renunți atât de ușor la cel care te face fericită. Îți dorești foarte mult să reîncepi un program intens de sport. Nu te simți prea bine în propria piele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, se pare că dai greș. De cele mai multe ori, prin prisma acțiunilor pe care le faci, te ”propulsezi” exact în mijlocul conflictelor. Eșecurile de care ai parte în plan profesional își pun amprenta asupra motivației tale pe termen lung.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Ești foarte sigură pe acțiunile tale. Sunt mulți cei care se simt amenințați de persoana ta, mai ales atunci când totul este la limită. Perioada aceasta îți aduce destul de multe provocări în plan personal, dar modul riguros în care te organizezi te va ajuta în acest sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 ianuarie 2023

Uneori te grăbești atunci când emiți judecăți de valoare cu privire la statutul anumitor categorii de oameni. Aparențele sunt întotdeauna înșelătoare. Gratitudinea pe care o simți pentru sprijinul necondiționat pe care îl primești din partea anumitor persoane, nu poate fi exprimată în cuvinte.
Articole astro