Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Pentru moment, tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la echilibru emoțional este prezența celor dragi în viața ta. Plănuiești ca în perioada următoare să petreci mai mult timp în familie. Ai nevoie de confortul propriului cămin. În plan profesional, întâmplările care te scot din zona de confort sunt de bun augur pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Maniera neconvențională în care alegi să faci lucrurile îți este întru totul caracteristică. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Starea ta în raport cu partenerul de viață fluctuează de la o atracție nebună la o repulsie de neînțeles. Ești extrem de duală atunci cînd vine vorba de sentimente. În ceea ce te privește, lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție. Dedicarea și implicarea ta s-au făcut ”auzite” de persoanele cheie din companie. Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează peste măsura. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să simți destul de mult disconfort.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Acționezi extrem de precaut, indiferent de situația în care te afli. Din punct de vedere profesional, se anunță o perioadă de dezvoltare. Acele oportunități de care vei avea parte te vor ajuta să treci la următorul nivel în carieră. Tu trebuie doar să ții pasul cu ce ți se întâmplă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tău. Cu siguranță vei face tot ceea ce este nevoie pentru a-i reda confortul emoțional de care are nevoie. Azi te lași absorbită de gândurile pe care le ai și nu mai reușești să ieși din ”vârtejul” spre care te împing.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Fii îngăduitoare cu cei dragi, indiferent că este vorba de cei din familie, de persoana iubită sau de vreun coleg de la birou. Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici este prima dovadă a respectului de sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Casa zodiei tale este ”inundată” de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre anumite proiecte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Siguranța financiară este importantă pentru tine. Atunci când ești întrebată de ce, preferi să nu dezbați acest subiect controversat. Este alegerea ta. Această zi este dedicată taskurilor administrative. Ai rămas destul de în urmă cu multe din proiectele personale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 ianuarie 2022

Provocările dureroase de care ai parte te rănesc. Pe termen lung te fac să rămâi ”ancorată” într-o stare de tristețe. Renunțarea la a mai fi credulă va face diferența atunci când va fi nevoie să iei decizii definitorii pentru propria viață. Ai încredere în ce va urma!
Articole astro