Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Uneori te grăbești atunci când emiți judecăți de valoare cu privire la statutul anumitor categorii de oameni. Aparențele sunt întotdeauna înșelătoare. Gratitudinea pe care o simți pentru sprijinul necondiționat pe care îl primești din partea anumitor persoane, nu poate fi exprimată în cuvinte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Situațiile dificile din trecutul tău trebuie să te motiveze să fii mai bună în tot ceea ce faci în prezent. Chiar dacă provocările de care ai parte te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta. Fii încrezătoare!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Uneori te simți mult prea constrânsă de anumite persoane pentru a face anumite alegeri pe care tu nu ți le dorești de fapt. Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie. Conjunctura astrală a acestei zile îți influențează pozitiv și fără echivoc echilibrul interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Indiferent de opiniile celor din jur, îți cunoști foarte bine interesele și nu te dezici în fața obstacolelor. Ziua este potrivită pentru timp de calitate petrecut în familie. Îți plac lucrurile clare, indiferent de implicațiile pe care acest mod de abordare le presupune.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Chiar dacă știi că ai toată susținerea din partea persoanei iubite, se pare că nu este suficient pentru tine. Întotdeauna ai nevoie și de altă confirmare socială. Teama asiduă de eșec îți controlează întreaga viață. Odată scăpată de sub control, aceasta va ajunge să te distrugă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Starea de spirit de pe parcursul acestei zile nu te ajută să îți atingi obiectivele. Încă din primele ore ale dimineții simți o anxietate profundă pe care nu reușești să o înțelegi. Familia îți oferă spațiul de care ai nevoie pentru a te liniști și a găsi răspunsurile de care ai nevoie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Firea dinamică și energică te scoate mereu din impas în momentele pline de rutină. Ziua de astăzi este influențată de Jupiter. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Chiar dacă starea ta interioară poate fi caracterizată de frustrare sau îndoieli, reușești să îți menții motivația pentru a face lucrurile diferit. Pentru acest an ai obiective clare în minte. Îți dorești să ieși din zona de confort, asta este cât de poate de evident. Așa simți tu că ”vei crește”!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Chiar dacă cei din jur nu te ”urmăresc”, ai abilități de lider și tu știi acest lucru. Este posibil însă ca la momentul actual prioritățile fiecăruia să fie altele decât ceea ce îți dorești tu să faci. În plan personal, ai nevoie de noi ancore emoționale în raport cu anumite persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Curiozitatea te îndeamnă de la spate să faci lucruri care nu îți sunt caracteristice. Cu toate astea, în noul mod de a acționa găsești confort și o oază de recunoștere socială care te ajută cu încrederea în sine. Începutul aceasta de săptămână este destul de tulburător din punct de vedere emoțional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 ianuarie 2021

Astăzi te concentrezi asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc în viața ta. Conflictele dintre membrii familiei au ajuns să te lase indiferentă și impasibilă. Pentru a fi fericită trebuie să te deconectezi de la dramele celor din jur.
Articole astro