Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

Emoțiile tale sunt într-un haos total. Tot ceea ce trăiești astăzi se pare că va fi sursa unor neințelegeri. Indiferent de acest lucru, și comportamentul tău e destul de schimbător. Dacă ești într-o relație, readuci în discuție un conflict mai vechi, deși știi că nu ar trebui să faci acest lucru.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

Ești o fire perfecționistă și îți place să știi totul, în cele mai amănunțite detalii. De asemenea, îți este dificil să delegi sarcini. Această incapacitate a ta nu te ajută să îți conservi energia și pentru propriile visuri. Este important să iei în considerare acest aspect.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

Uneori ai tendința să crezi prea mult în idealuri. Acest mod de a percepe lucrurile te face să ai așteptări nerealiste de la cei din jurul tău, dar și de la propria persoană. Dacă ai încerca să fii mai blândă cu tine, cu siguranță totul ți s-ar părea mult mai accesibil. Renunță la anumite reguli!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

Atât timp cât îți vei repeta mereu care sunt obiectivele pe care dorești să le îndeplinești, o să reușești să îți creionezi pașii pe care trebuie să îi parcurgi. Această zi de weelend este dedicată familiei. Timpul pe care îl petreci alături de cei dragi este de neprețuit pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

Te gândești tot mai serios să intri într-un an sabatic din punct de vedere emoțional. Influențele negative pe care le au anumite persoane asupra ta te irită tot mai mult. Ai senzația că nimic din ceea ce faci nu are impactul pe care ți-l dorești. Te învârți într-un cerc vicios.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

Majoritatea planurilor pe care le ai pentru această zi te ajută să îți depășești limitele și să fii mai proactivă. Atunci când iei decizii radicale, afli lucruri noi despre propriile limite. Chiar dacă un asemenea comportament poate fi riscant, ți-l asumi întru totul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

În anumite contexte de la birou îți va fi destul de greu să dai explicații propriului comportament. Pentru a ieși puțin din anonimat, ai nevoie să simți că trăiești intens și să te lași condusă de nebunia pe care o simți uneori. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

În ciuda intenției tale de a nu amesteca viața personală cu cea profesională, emoțiile par să te conducă astăzi. Starea de spirit pe care o ai devine destul de greu de ținut sub control. Ești haotică, dezorganizată și te simți rănită la orice pas. Persoana ta nu este prioritatea celor din jur!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

O stare de spirit caracterizată de optimism încearcă să îți ușureze trecerea prin greutățile de care ai parte. Te simți epuizată. Încerci să vorbești despre ceea ce simți, dar ai senzația că nimeni nu poate înțelege ce trăiești tu de fapt. Poate și așteptările tale sunt nerealiste.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

Obiceiurile și tabieturile la care ții foarte mult sunt foarte greu de schimbat, chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu foarte multe dintre ele. Astăzi ai parte de tot felul de evenimente pe care le vei resimți ca un atac la propria persoană. Încearcă să schimbi modul în care integrezi în propriul univers astfel de situații.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile. O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizare psihică. Fiecare dintre noi poate dezămăgi la un moment dat, chiar dacă nu ne dorim acest lucru.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 ianuarie 2020

Casa zodiei tale este ”inundată” de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre proiectele care te interesează.
Articole astro