Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Poți să faci tot ceea ce îți trece prin minte, atât timp cât respecți spațiul și timpul celor din jur. Fără a o face cu intenție, de multe ori uiți de această regulă socială. Chiar dacă în jurul tău vezi multe oportunități de a te face remarcată la nivel profesional, ești inhibată și nu știi cum este indicat să acționezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, se pare că dai greș. De cele mai multe ori, prin prisma acțiunilor pe care le faci, te ”transferi” exact în mijlocul conflictelor. Eșecurile de care ai parte în plan profesional își pun amprenta asupra motivației tale pe termen lung.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Ești o persoană destul de rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente și emoții. În urma unui eveniment neprevăzut, astăzi remarci cu stupoare că obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a tot ceea ce îți doreai pentru tine. Este nevoie să faci unele clarificări cu propria personă în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Firea dinamică și energică te scoate mereu din impas în momentele pline de rutină. Ziua de astăzi este influențată de energia lui Jupiter. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

A fi mereu în alertă în raport cu propria identitate este o sarcină dificilă atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Cu toate astea, crezi că descoperirea și recunoașterea celor mai ascunse părți ale propriului sine pot aduce modificări substanțiale întregii vieți, per ansamblu.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Emoțiile tale sunt într-un haos total. Comportamentul tău e destul de schimbător. Dacă ești într-o relație, readuci în discuție un conflict mai vechi. Enervat de acest lucru, partenerul nu va ezita să îți reproșeze faptul că induci stări de tensiune doar din cauza unor impresii nefondate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Partenerul încearcă să îți inducă, în mod greșit, dorințele și obiectivele sale, iar tu le preiei fără ca măcar să îți dai seama de ceea ce se întâmplă. Este momentul să înveți să simți! La birou încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce se întâmplă în jur pentru a fi mereu la curent cu modificările care survin.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Puterea materială pe care o deții în prezent și dorința a domina tot ceea ce este în jur fac din tine o persoană de evitat. Cu toate astea, sunt puțini cei care știu că tu de fapt ești o fire sensibilă și dedicată cauzelor nobile și trăiești într-un constant conflict interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Dispoziția ta de astăzi este plină de vitalitate și de optimism. Deși umbrele trecutului amoros înca te ”bântuie”, reușești să îți menții echilibrul interior. Modul în care urmează să acționezi în plan profesional îți induce o stare de siguranță care este greu de zdruncinat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Astăzi îți îndrepți destul de mult atenția către trecut. Ție îți este dor de ceea ce reprezentai atunci ca persoană, nu neapărat de ceea ce ai trăit. În prezent, ai nevoie să te accepți cu adevărat. În situațiile conflictuale de la birou, mai mereu te bazezi pe intuiție.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Resimți intens energiile pozitive din jurul tău, mai ales în viața personală. Conflictele se reglează de la sine. Primul obiectiv pentru noul an este să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre proiectele care te interesează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 ianuarie 2019

Încă nu ești decisă de schimbările pe care le dorești în viața ta pentru noul an, dar știi sigur că ești în căutare de armonie și orice ar presupune acest concept. Magnetismul lui Venus ”te propagă” dintr-o situație emoțională intensă în alta și este destul de dificil să ții pasul cu tot ceea ce se întâmplă în jur.
Articole astro