Horoscopul zilei de 11 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec- horoscop azi, 11 februarie 2020

Majoritatea deciziilor pe care le iei nu prezintă în ochii celor din jur prea multe implicații emoționale. Într-adevăr, în ceea ce te privește, totul trebuie să fie cât se poate de rațional și logic. Sentimentele te fac să te simți vulnerabilă. O astfel de poziție socială nu este niciodată o opțiune pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 februarie 2020

Această perioadă din viața ta este fluctuantă din punct de vedere emoțional. Reținerea pe care o ai în raport cu anumite persoane te face să fii destul de superficială chiar și cu propria persoană. Ajungi să te neglijezi doar din cauză că cei din jur nu îți pot împlini anumite nevoi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 februarie 2020

Acționezi extrem de precaut, indiferent de situația în care te afli. Din punct de vedere profesional, se anunță o perioadă de dezvoltare. Acele oportunități de care vei avea parte te vor ajuta să treci la următorul nivel în carieră. Tu trebuie doar să ții pasul cu ce ți se întâmplă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 februarie 2020

Casa zodiei tale este ”inundată” de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegi să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre anumite proiecte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 februarie 2020

La birou, lucrurile nu se întâmplă nici astăzi așa cum îți dorești. Chiar dacă știi că trebuie să preiei inițiativa, alegi totuși să îți acorzi mai mult timp pentru analiză. Dacă o să fii mai optimistă, este imposibil ca obiectivele în care crezi să nu ajungă să devină realitate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 februarie 2020

Starea ta în raport cu partenerul de viață fluctuează de la o atracție nebună la o repulsie de neînțeles. Ești extrem de duală atunci cînd vine vorba de sentimente. În ceea ce te privește, lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 februarie 2020

Te lași acaparată doar de dorința asiduă de a schimba ceva la viața ta și te îndepărtezi de orice acțiune în acest sens. Este indicat să iei lucrurile cu calm. Firea dinamică și energică te scoate mereu din impas în momentele pline de rutină. Ziua de astăzi este influențată de Jupiter. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 februarie 2020

Atunci când vine vorba de prieteni, încearcă să nu mai acorzi atât de multă încredere. Fiecare dintre noi poate dezămăgi la un moment dat, chiar dacă nu ne dorim acest lucru. Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 februarie 2020

Puterea materială și dorința asiduă de a domina tot ceea ce te înconjoară fac din tine o persoană de temut. Cu toate astea, tu ești o fire sensibilă și dedicată cauzelor nobile. Conflictul interior în care îți duci existența în fiecare zi te va răpune într-un final.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 februarie 2020

Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul. La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție. Dedicarea și implicarea ta s-au făcut ”auzite” de persoanele cheie din companie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 februarie 2020

Starea ta psihică este plină de vitalitate și de optimism. Deși umbrele trecutului amoros înca te bântuie, reușești să îți menții echilibrul interior. Ție îți este dor de ceea ce reprezentai atunci ca persoană, nu neapărat de ceea ce ai trăit. Ai nevoie să te accepți cu adevărat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 februarie 2020

Astăzi îți proclami destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei din jur nu se simt confortabili în raport cu acest subiect delicat și au tendința să te evite. O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizare psihică.
Articole astro