Horoscopul zilei de 11 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 februarie 2019

Energia planetelor îți induce astăzi o stare de spirit pozitivă. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai, iar noul început care se întrevede în viața ta te va ajuta să descoperi lucruri interesante despre propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 februarie 2019

Pentru moment, tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la un echilibru emoțional este prezența celor dragi în viața ta. Plănuiești ca în perioada următoare să petreci mai mult timp în familie. Ai nevoie de confortul propriului cămin. În plan profesional, întâmplările care te scot din zona de confort sunt de bun augur pentru tine

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 februarie 2019

Uneori te grăbești atunci când emiți judecăți de valoare cu privire la statutul anumitor categorii de oameni. Aparențele sunt întotdeauna înșelătoare. Gratitudinea pe care o simți pentru sprijinul necondiționat pe care îl primești din partea anumitor persoane, nu poate fi exprimată în cuvinte.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 februarie 2019

Tot ceea ce ține de propriul cămin este pentru tine o sursă de energie pozitivă. Te gândești cu mult entuziasm să redecorezi, să reamenajezi interiorul și faci toate astea pentru că sentimentul de a fi acasă este împlinirea ta absolută în această perioadă. Nu ai nevoie de nimic mai mult pentru a te simți împlinită.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 februarie 2019

Să joci precaut sau să te apropii în mod periculos de anumite limite? Mintea ta este un adevărat carusel în acest început de săptămână. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se va transforma într-o stare de spirit apatică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 februarie 2019

Frustrarea pe care o trăiești în raport cu anumite relații din viața ta continuă să fie la fel de pregnantă ca în ultima perioadă. Chiar dacă unele lucruri s-au schimbat în bine, tu nici acum nu simți că trăiești exact ceea ce îți dorești pentru sine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 februarie 2019

Persoanele din jur au așteptări de la tine. În ceea ce te privește, este neacceptabilă o conduită deviantă. Ziua se scurge rapid printre taskurile de care ești responsabilă la birou. Momentele de relaxare vor fi puține, dar succesul în carieră merită acest compromis.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 februarie 2019

Situațiile dificile din trecutul tău trebuie să te motiveze să fii mai bună în tot ceea ce faci în prezent. Chiar dacă provocările de care ai parte te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta. Uneori te simți mult prea constrânsă de anumite persoane pentru a face anumite alegeri pe care tu nu ți le dorești de fapt.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 februarie 2019

Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 februarie 2019

La începutul acestei săptămâni există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și modul în care îți dorești să se deruleze lucrurile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 februarie 2019

Conjunctura astrală a acestei zile îți influențează pozitiv și fără echivoc echilibrul interior. Indiferent de opiniile celor din jur, îți cunoști foarte bine interesele și nu te dezici în fața obstacolelor. Ziua este potrivită pentru timp de calitate petrecut în familie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 februarie 2019

Îți plac lucrurile clare, indiferent de implicațiile pe care acest mod de abordare le presupune. Atitudinea nonșalantă a persoanelor cu care interacționezi nu ajunge să te influențeze în vreun fel sau altul, atât timp cât tu știi exact care este poziția pe care ți-o asumi.
Articole astro