Horoscopul zilei de 11 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Viața trece pe lângă tine și tot ceea ce faci este să te miri de haosul care te înconjoară. Cei din jur îți spun să te oprești, dar tu nu îi ”auzi” sau nu poți să o faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Tot ceea ce faci și tot ceea ce îți dorești are un corespondent energetic în realitatea care te înconjoară. De asemenea, astrele te încurajează să acționezi într-un mod mai puțin convențional pentru a profita la maxim de toate oportunitățile care îți apar în cale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Pentru o perioadă, alegi să te transformi în spectatorul propriei vieți. Dacă tu simți că ai nevoie, este binevenită o astfel de ”retragere emoțională”. La birou nimic nu este garantat, nici măcar atunci când știi că efortul pe care îl depui este maxim.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 decembrie 2022

În sfârșit experimentezi o schimbare pozitivă în viața sentimentală. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Energia din jurul tău este haotică. Astăzi resimți totul la o profunzime care te face să te dezechilibrezi emoțional. Chiar dacă ai nevoie de multe răspunsuri de la o anumită persoană, agresivitatea și impulsivitatea nu te vor ajuta să le primești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul, iar pentru tine asta reprezintă o adevărată relație de cuplu. Mișcarea haotică a lui Saturn te va influența destul de mult la nivel emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Vei căuta să te odihnești mai mult deoarece ai nevoie să îți recapeți vitalitatea având în vedere zilele încărcate de care ai avut parte. Deznădăjduirea de care ai parte în unele relații, te ajută mult să fii mai atentă la sine. Ai senzația că nu mai comunici la fel de bine cu partenerul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Astăzi încearcă să fii mai îngăduitoare cu cei dragi, indiferent că este vorba de cei din familie, de persoana iubită sau de vreun coleg de la birou. Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Nu despre asta este viața.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Momentele de tihnă sunt cele pe care le vei prețui cel mai mult în ultima perioadă. Distanțarea de oamenii toxici din viața ta este prima dovadă a respectului de sine, iar tu cu siguranță ai nevoie de astfel de dovezi. În plan profesional, ai nevoie de un nou început.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Indiferent că este vorba de prieteni, amici sau sau doar colegi de birou, atitudinea ta este la fel de categorică. Nu lași loc de compromis, chiar dacă știi că nimic nu te poate răni în contextul respectiv. Inflexibilitatea aceasta de care dai dovadă va ajunge să te rănească și pe tine.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci, dar pe alocuri tot încearcă să îți forțeze mâna în raport cu anumite aspecte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 decembrie 2022

Ai renunțat de prea multe ori la confortul tău în pofida celor din jur, dar acest altruism exagerat face parte din trecutul tău. În punctul în care te afli în prezent în viața ta, știi că ai nevoie să fii bine cu tine pentru a putea depăși momentele dificile care nu întârzie să apară la orice pas.
Articole astro