Horoscopul zilei de 11 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Astăzi îți proclami destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei din jur nu se simt confortabili în raport cu acest subiect delicat și au tendința să te evite. Este indicat să fii mai precaută. Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Scuzele nu își au loc astăzi, indiferent de contextul în care te vei afla. Persoanele din jur au așteptări de la tine. În ceea ce te privește, este neacceptabilă o conduită deviantă. Ziua se scurge rapid printre taskurile de care ești responsabilă la birou. Momentele de relaxare vor fi puține, dar succesul în carieră merită acest compromis.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți. Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Prietenii sunt îngrijorați în legătură cu starea ta de spirit.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de anumite contexte în care te afli, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru. Pe parcursul acestei zile reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care cei din anturajul tău este posibil să le menționeze.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 decembrie 2021

În sfârșit experimentezi o schimbare pozitivă în viața sentimentală. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Având în vedere haosul în care ți se scurg zilele, cel mai probabil ai nevoie de puțin timp cu tine. Este important să nu mai cauți în orice faci, aprobarea celor din jur. Anumite lucruri care se întâmplă au la bază motivații pe care este posibil să nu le înțelegi. Timpul cu siguranță te va ajuta în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Te lași condusă de nebunia pe care o resimți pe moment și faci doar ceea ce simți. Consecințele care pot apărea nu te mai îngrijorează ca altădată. Ai renunțat de prea multe ori la confortul tău în pofida celor din jur, dar acest altruism exagerat face parte din trecutul tău.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Dinamica relației personale te ajută să te dezvolți ca femeie și ca prietenă în raport cu partenerul, iar pentru tine asta reprezintă o adevărată relație de cuplu. Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești foarte sigură pe acțiunile tale.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală. Este surprinzător chiar și pentru tine cum reușești să te echilibrezi interior pentru a nu mai acționa impulsiv în anumite situații-limită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Indiferent de ceea ce simți tu, este important să rămâi calmă și să adopți o atitudine caldă și empatică în raport cu cei din jur. Din păcate, fiecare dintre noi are tendința de a pune pe primul plan propriile nevoi și ajungem să acționăm egoist chiar și în acele momente când nu ne simțim ”atacați”. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Această zi intensă petrecută la birou este tot ceea ce aveai nevoie pentru a-ți regăsi motivația pentru carieră. Ți s-a redeschis ”apetitul” pentru tot ceea ce înseamnă succes. Mișcarea haotică a lui Jupiter te va influența destul de mult la nivel emoțional,  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 decembrie 2021

Tot ceea ce se întâmplă în această zi te face să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. A face lucruri pentru cei dragi nu reprezintă un compromis pentru tine. Tot ceea ce faci are o însemnătate emoțională importantă pentru tine.
Articole astro