Horoscopul zilei de 11 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Rigiditatea cu care îți plănuiești acțiunile nu lasă nicio scăpare celor din jur. Ești foarte calculată și nu lași jos garda nici măcar în situațiile în care un astfel de comportament se impune de la sine. Persoanei iubite îi este destul de dificil să facă planuri cu tine, tocmai din această cauză.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Îți dorești să fii sinceră cu propria persoană. În plan personal, nu mai accepți compromisuri care, în final, tot ajung să te rănească. Astăzi încerci să privești cu tenacitate la tot ceea ce ți se întâmplă. Alegerile pe care le vei face îți vor aduce confortul psihic de care aveai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Starea ta psihică este plină de vitalitate și de optimism. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. Ești mult mai flexibilă decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Acționezi defensiv, rănești prin vorbe și apoi te tretragi în propria lume ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Prietenii sunt îngrijorați în legătură cu starea ta de spirit. Chiar dacă nu vrei să oferi explicații despre propriul comportament, cu siguranță ai nevoie de un umăr pe care să te sprijini. Alege-l!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Din cauza poziției adiacente dintre două planete puternice, Saturn și Jupiter, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor, indiferent cum va surveni aceasta. Preferi orice deznodământ atunci când este vorba de lucruri sau persoane care îți fac rău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Simți o nevoie profundă de a te afla în preajma familiei. Cu toate astea, intențiile pe care le ai nu pun pe prim plan confortul celor din jur. Atitudinea ta destul de agresivă ajunge să îi rănească pe cei din jur. Încearcă să fii mai înțelegătoare cu cei despre care susții că sunt importanți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Jupiter și Marte aduc multă energie în viața ta profesională. Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Indiferent că este vorba de prieteni, amici sau sau doar colegi de birou, atitudinea ta este la fel de categorică. Nu lași loc de compromis, chiar dacă știi că nimic nu te poate răni în contextul respectiv. Inflexibilitatea aceasta de care dai dovadă va ajunge să te rănească și pe tine.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Vitalitatea ta se află în mâinile lui Jupiter. Chiar dacă știi exact ce trebuie să faci, acționează prudent! Colaborările profesionale de care ai parte te ajută să te maturizezi din acest punct de vedere, dar te și provoacă foarte mult. Acest aspect cu siguranță este pe placul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Starea de spirit de pe parcursul acestei zile nu te ajută să îți atingi obiectivele. Încă din primele ore ale dimineții simți o anxietate profundă pe care nu reușești să o înțelegi. Familia îți oferă spațiul de care ai nevoie pentru a te liniști și a găsi răspunsurile de care ai nevoie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 decembrie 2020

Reușești prin perseverență și dedicare să îți îndeplinești un obiectiv important în plan profesional. Chiar dacă laudele nu întârzie să apară, simți în jurul tău și destul de multă reținere. Cei care nu se bucură pentru tine nu aleg să își explice comportamentul și tu nici măcar nu îți dorești să o facă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 decembrie 2020

În ciuda intenției tale de a nu amesteca viața personală cu cea profesională, emoțiile par să te conducă astăzi. Starea de spirit pe care o ai devine destul de greu de ținut sub control. Ești haotică, dezorganizată și te simți rănită la orice pas și de către oricine.
Articole astro