Horoscopul zilei de 11 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Având în vedere haosul în care ți se scurg zilele, cel mai probabil ai nevoie de puțin timp cu tine. Este important să nu mai cauți în orice faci, aprobarea celor din jur. Anumite lucruri care se întâmplă au la bază motivații pe care este posibil să nu le înțelegi. Timpul cu siguranță te va ajuta în acest sens.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să te gândești mai mult la acest aspect. Este posibil ca partenerul de viață să nu împărtășească aceiași viziune.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală. Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci, dar pe alocuri tot încearcă să îți forțeze mâna în raport cu anumite aspecte.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 decembrie 2019

În sfârșit reușești să îți organizezi agenda și să vezi lucrurile într-o manieră mai structurată. Dezorganizarea de care ai avut parte în ultima perioadă te-a ținut în loc în ceea ce privește cariera. Ai nevoie de noi obiective de atins pentru a reuși să îți stimulezi motivația.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Astăzi simți nevoia să te distanțezi, într-un fel sau altul, de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să lași lucrurile să decurgă de la sine. Alegi să te transformi în spectatorul propriei vieți. Pentru o perioadă determinată, este binevenită o astfel de ”retragere emoțională”. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Astăzi lucrurile ți se prezintă într-o manieră clară astfel încât tot ceea ce faci își va îndeplini scopul. La birou nu mai trebuie decât să aștepți răbdătoare numirea ta în noua poziție. Dedicarea și implicarea ta s-au făcut ”auzite” de persoanele cheie din companie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Din cauza poziției adiacente dintre Marte și Saturn, tensiunile în raport cu anumite persoane se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor. Preferi să ai parte de această schimbare, decât să perseverezi într-o dispoziție emoțională falsă în raport cu cei implicați.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Chiar dacă programul de astăzi este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală. Pentru această zi alegi lectura unei cărți preferate. Ești de părere că acest hobby te ajută întotdeauna să găsești răspunsuri la propriile dileme emoționale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Chiar la timp pentru a te ajuta să aduci în viața ta schimbarea după care tânjești, astăzi Venus pulsează foarte mult către tine din punct de vedere energetic. Oportunitățile de care ai parte sunt definitorii pentru modul în care urmează să acționezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Proiectele personale sunt anulate din cauza dificultăților financiare, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Ești o persoană destul de rezonabilă atunci când vine vorba de sentimente. Astăzi remarci că obiectivele pe care le aveai definite sunt total opusul a ceea ce îți doreai pentru tine. Deși încerci să construiești în jurul tău mencanisme de apărare eficiente, se pare că dai greș.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Jupiter aduce multă energie în viața ta personală. Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul.
Articole astro