Horoscopul zilei de 11 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Proiectele personale sunt anulate din cauza dificultăților financiare, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Având în vedere haosul în care ți se scurg zilele, cel mai probabil ai nevoie de puțin timp cu tine. Este important să nu mai cauți în orice faci, aprobarea celor din jur. Anumite lucruri care se întâmplă au la bază motivații pe care este posibil să nu le înțelegi. Timpul cu siguranță te va ajuta în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Astăzi simți nevoia să te distanțezi, într-un fel sau altul, de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să lași lucrurile să decurgă de la sine. Alegi să te transformi în spectatorul propriei vieți. Pentru o perioadă determinată, este binevenită o astfel de ”retragere emoțională”. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 decembrie 2019

În ceea ce privește o anumită relație din viața ta, ai reușit să te detașezi într-un mod matur de toate rănile pe care ți le-a provocat. Acum parcă tot ceea ce ai trăit capătă un nou sens. Crezi că odată cu trecerea timpului, lucrurile se așază de la sine, indiferent de cât de greu de suportat ni se poate părea prezentul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Astăzi îți proclami destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei din jur nu se simt confortabili în raport cu acest subiect delicat și au tendința să te evite. Este indicat să fii mai precaută. Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Prietenii te știu dintotdeauna ca fiind o fire mai rece și neimplicată afectiv. Din păcate, acest mod de a fi nu este compatibil cu dorința de a gasi fericirea în relația personală pe care o ai. Poate este cazul să descoperi, în primul rând, ceea ce de fapt simți pentru cel de lângă tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Sentimentele și emoțiile noastre sunt catalizatorul propriilor vieți. Indiferent că acestea au o notă pozitivă sau una negativă, ne lăsăm purtați de ele. Atunci când trebuie să facem alegeri raționale, acestea intervin și ne ”presează” de multe ori să acționăm împotriva propriului echilibru interior.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Experimentezi o schimbare pozitivă în viața sentimentală. Comunicarea și romantismul sunt încurajate pe parcursul acestei zilei. În plan social, ești mult mai flexibilă decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Pentru această zi ți se rezervă întâmplări ciudate, resentimente care prind din nou viață, agitație continuă și dezamăgiri. Pentru a reuși să scapi de negura care s-a așternut în viața ta, este important să înveți să privești și partea plină a paharului.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Planurile pe care le ai stabilite alături de prieteni și familie vor fi esențiale pentru menținerea echilibrului între ceea ce reprezintă personal și ceea ce reprezintă profesional. La birou, demersurile pe care le faci pentru a demara proiecte interesante te ajută să pui în practică ideile revoluționare pe care le ai.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Tot ceea ce faci și tot ceea ce îți dorești are un corespondent energetic în realitatea care te înconjoară. De asemenea, astrele te încurajează să acționezi într-un mod mai puțin convențional pentru a profita la maxim de toate oportunitățile care îți apar în cale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 decembrie 2019

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane.  
Articole astro