Horoscopul zilei de 11 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 august 2022

În ceea ce privește o anumită relație din viața ta, ai reușit să te detașezi într-un mod matur de toate rănile pe care ți le-a provocat. Acum parcă tot ceea ce ai trăit capătă un nou sens. Crezi că odată cu trecerea timpului, lucrurile se așază de la sine, indiferent de cât de greu de suportat ni se poate părea prezentul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 august 2022

Uneori ai tendința să crezi prea mult în idealuri. Acest mod de a percepe lucrurile te face să ai așteptări nerealiste de la cei din jurul tău, dar și de la propria persoană. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 august 2022

Curiozitatea te îndeamnă de la spate să faci lucruri care nu îți sunt caracteristice. Cu toate astea, în noul mod de a acționa găsești confort și o oază de recunoștere socială care te ajută cu încrederea în sine. Această zi de joi este destul de tulburătoare din punct de vedere emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 august 2022

Îți dorești să fii acceptată cu adevărat de cei din jur, dar nu realizezi faptul că sunt mulți cei care nu sunt pregătiți să o facă. Tot ceea ce trebuie să te intereseze pe tine este să faci alegeri care îți susțin propriul confort interior. Nimic altceva nu trebuie să te intereseze!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 august 2022

Te lași condusă de nebunia pe care o resimți pe moment și faci doar ceea ce simți. Consecințele care pot apărea nu te mai îngrijorează ca altădată. Această zi este perfectă pentru destindere și relaxare alături de prieteni sau familie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 august 2022

Emoțiile tale sunt într-un haos total. Acest lucru se pare că va fi sursa unor neințelegeri. Comportamentul tău e destul de schimbător. Dacă ești într-o relație, readuci în discuție un conflict mai vechi. Enervat de acest lucru, partenerul nu va ezita să îți reproșeze ceea ce faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 august 2022

Încearcă să fii îngăduitoare cu cei dragi, indiferent că este vorba de cei din familie, de persoana iubită sau de vreun coleg de la birou. Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici este prima dovadă a respectului de sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 august 2022

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 august 2022

Siguranța financiară este importantă pentru tine. Atunci când ești întrebată de ce, preferi să nu dezbați acest subiect controversat. Este alegerea ta. Această zi este dedicată taskurilor administrative. Ai rămas destul de în urmă cu multe din proiectele personale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 august 2022

Provocările dureroase de care ai parte te rănesc. Pe termen lung te fac să rămâi ”ancorată” într-o stare de tristețe. Renunțarea la a mai fi credulă va face diferența atunci când va fi nevoie să iei decizii definitorii pentru propria viață. Ai încredere în ce va urma!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 august 2022

Totul în viața ta pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță îți învăluie astăzi rațiunea. Nimic din ceea ce faci sau gândești nu pare să te ajute în regăsirea echilibrului interior. Situațiile limită prin care vei trece te vor zdruncina și mai tare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 august 2022

Datorită schimbării poziției astrale a mai multor planete, astăzi vei reuși să modifici cursul unor lucruri importante pentru tine. Luciditatea cu care privești acum tot ceea ce ți se întâmplă te ajută să acționezi calm și prompt, fără a te mai speria de anumite stări emotive pe care le ai.
Articole astro