Horoscopul zilei de 11 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 august 2020

Resimți intens energiile pozitive din jurul tău, mai ales în viața personală. Conflictele se reglează de la sine. Primul obiectiv de îndeplinit este să te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații cheie despre proiectele care te interesează.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 august 2020

Influența astrelor te provoacă astăzi să trăiești într-un mod mult mai aventuros. Fă ceea ce simți! O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te ferește de epuizarea psihică. Atunci când vine vorba de prieteni, încearcă să nu mai acorzi atât de multă încredere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 august 2020

Încă nu ești decisă de schimbările pe care le dorești în viața ta, dar știi sigur că ești în căutare de armonie și orice ar presupune acest concept. Magnetismul lui Venus ”te propagă” dintr-o situație emoțională intensă în alta și este destul de dificil să ții pasul cu tot ceea ce se întâmplă în jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 august 2020

Ești mult mai flexibilă în plan comunicațional decât în mod normal. Această deschidere venită din partea ta îți permite să ai un dialog fluent cu persoanele cu care interacționezi. Dispoziția ta pentru compromisuri aduce armonia în multe relații care se aflau în derivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 august 2020

Reușești prin perseverență și dedicare să îți îndeplinești un obiectiv important în plan profesional. Chiar dacă laudele nu întârzie să apară, simți în jurul tău și destul de multă reținere. Cei care nu se bucură pentru tine nu aleg să își explice comportamentul și tu nici măcar nu îți dorești să o facă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 august 2020

Ești foarte sigură pe acțiunile tale. Sunt mulți cei care se simt amenințați de persoana ta, mai ales atunci când totul este la limită. Perioada aceasta îți aduce destul de multe provocări în plan personal, dar modul riguros în care te organizezi te va ajuta în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 august 2020

A fi mereu în alertă în raport cu propria identitate este o sarcină dificilă atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Cu toate astea, crezi că descoperirea și recunoașterea celor mai ascunse părți ale propriului sine pot aduce modificări substanțiale întregii vieți, per ansamblu.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 august 2020

De cele mai multe ori ești o fire foarte exigentă și pragmatică. La birou te concentrezi doar asupra aspectelor practice ale evenimentelor care au loc. Încerci să nu te implici în conflictele care au loc. Îți displac. Seara o petreci într-un mediu boem, alături de persoana iubită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 august 2020

Din cauza poziției adiacente dintre Soare și Pluto, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor. Preferi să ai parte de această schimbare, decât să perseverezi într-o dispoziție emoțională falsă în raport cu persoanele implicate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 august 2020

Obiceiurile și tabieturile la care ții foarte mult sunt greu de schimbat. Cei din jur au tendința de a te critica constant. Astăzi ai parte de tot felul de evenimente pe care le vei resimți ca un atac la propria persoană. Încearcă să schimbi modul în care integrezi în propriul univers astfel de situații.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 august 2020

Vitalitatea ta este la cote maxime astăzi. Devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. La birou îți proclami drepturile cu o nesăbuință îngrijorătoare. Diplomația nu a fost niciodată punctul tău forte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 august 2020

O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce ți se întâmplă te va feri de epuizare psihică. Atunci când vine vorba de prieteni, încearcă să nu mai acorzi atât de multă încredere. Fiecare dintre noi poate dezămăgi la un moment dat, chiar dacă nu ne dorim acest lucru.
Articole astro