Horoscopul zilei de 11 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 august 2019

Se pare că astăzi devii un simbol pentru cei din jur în ceea ce privește modul pozitiv în care integrezi orice experiență de care ai parte. Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 august 2019

Familia apreciează cu adevărat alegerile pe care le faci, dar pe alocuri tot încearcă să îți forțeze mâna în raport cu anumite aspecte. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 august 2019

Indiferent de ceea ce simți tu, este important să rămâi calmă și să adopți o atitudine caldă și empatică în raport cu cei din jur. Din păcate, fiecare dintre noi are tendința de a pune pe primul plan propriile nevoi și ajungem să acționăm egoist chiar și în acele momente când nu ne simțim ”atacați”. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 august 2019

Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici este prima dovadă a respectului de sine. Planurile pe care le ai pentru această zi te ajută să îți depășești limitele și să fii mai proactivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 august 2019

Uneori ai tendința să crezi prea mult în idealuri. Din cauza poziției adiacente dintre Marte și Saturn, tensiunile se vor simți mult mai intens astăzi. În raport cu anumite relații, îți dorești finalizarea lor deoarece știi că legătura emoțională s-a ”rupt” de ceva timp din cauza unor neînțelegeri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 11 august 2019

Tot ceea ce se întâmplă în această zi te face să îți dai seama că relația pe care o ai contează cu adevărat pentru tine. A face lucruri pentru cei dragi nu reprezintă un compromis pentru tine. Tot ceea ce faci are o însemnătate emoțională importantă pentru tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 august 2019

Înainte de a lua decizii radicale cu privire la modul în care să-ți îmbunătățești calitatea somnului, ar fi indicat sa urmezi un tratament naturist. Mișcarea fizică ar trebui să facă parte din activitățile tale zilnice. Reconectarea cu natura pe care o trăiești în această perioadă cu siguranță va fi și ea benefică.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 august 2019

Anumite întâmplări de astăzi aduc în prim plan importanța echilibrului familie-carieră. Deși consideri că nu ești o persoană care face execese, este bine totuși să te gândești mai mult la acest aspect. Este posibil ca partenerul de viață să nu împărtășească aceiași viziune.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 august 2019

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează peste măsura. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Astăzi ești determinată să faci cât mai multe și cât mai repede, uitând de cei din jur și chiar de tine însuți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 august 2019

Această zi te găsește preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 august 2019

Astăzi vrei să lași lucrurile să decurgă de la sine. Alegi să te transformi în spectatorul propriei vieți. Teama de eșec pe care o resimți în plan profesional ajunge chiar să îți încețoșeze rațiunea. Poate trebuie să privești lucrurile cu mai multă seninătate și speranță.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 august 2019

Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul, iar seara te va găsi destul de obosită din cauza acestei oscilări emoționale.
Articole astro